Raikkonen: "Grosjean Sıralamalarda Daha Hızlı"

yazar:

kategori:

Silverstone’da dün gerçekleştirilen sıralamalarda Raikkonen altıncı olurken Romain Grosjean ikinci seansın sonunda spin atarak sıralamalara veda ettiği için son seansa kalamamıştı.

MTV3 kanalı Fin pilota, Romain Grosjean’ın sıralamalarda kendisini 6-2 geride bırakmasını sordu.

Raikkonen: “Cevabı çok basit. Benden daha hızlı oluyor.”

Ancak Raikkonen yarışlarda Grosjean’ı geride bırakıyor ve şu anda klasmanda aralarındaki fark 20 puan.

Raikkonen, “Elbette her zaman önde olmak istiyorum ama daima istediğim gibi olmıyor.” diyor.


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Aslında 2007'deki Ferrari direksiyonunu isteseler verirler mi? 🙂 Her hafta sorunluydu araç bir hafta KERS bozuk bir hafta lastikler ısınmıyor bir hafta pist soğuk bir hafta aptal bir strateji diye diye 9.yarışa geldik artık takım kendine gelmeli.Kimi gerçektne çok şanssız bir pilot bu yılda öyleydi 2 yıl öncede bu hep böyleydi ama tecrübesiyle yine birşeyler yapmıştı aslında bu yılda yapıyor yeterince iyi geri dönüşünden sonra herkes Schumi gibi olacak diyordu ama herkese kapağı yaptı sezonuda bence süper şekilde götürüyor ama işte şu takımda adam gibi stratejiler yapsa iyi olacak yoksa bu adam sadece kendi tecrübesiyle bu kadar ypabilir.

  2. Takımın bahanesi olduğunu söylemek istemiştim..

  3. Kadir YILMAZ avatarı

    :))

  4. Bugün biraz şans biraz ısırgan olursa podyum mümkün, diğer taraftan startta ıslak taraftan kalkması dezavantaj olabilir, yarışın gidişatı için çok önemli.

  5. the huntsman  avatarı

    fenerin kalecisi Muslera dan imzalı forma almak için sıraya girsin :))))

  6. Sorun şu anladığım kadarıyla Lotus'un kendine göre gayet iyi bir direksiyonu var ama bu Kimi'nin taleplerini karşılamıyor. Haliyle araçla bütünleşmesini onu yönetip yönlendirmesini sağlayan en önemli organında sorun olunca da istediği performansa ulaşamıyor. Ama bence Monaco hariç her yerde gayet iyi idare etti bu durumu… Bahane bulacak olsalar bir sürü bahane var saçma sapan taktikler çalışmayan yada bu hafta çalışmayan KERS gibi. Herkes KERS te yaşadığı sorundan ötürü zaman kaybettim şu oldu bu oldu derken Kimi çıkıp tam tersine o kadar da çok etkilemedi diyorsa bence bu adamın bir şeyler için bahane bulmaya çalıştığını iddaa etmek Kimi'ye büyük haksızlık olur…

  7. :)) budur :))

  8. Sorunun sadece direksiyondan kaynaklandığını sanmıyorum.Bu sadece kimi'ye olabilecek eleştirilerin önünün alınması için uydurulmuş bir şey,ama bütünüyle de yalan olmayabilir.Sezon başında olabilir ama 9.yarışa geldik direksiyon sorunu devam edemez…

  9. Benim pilotum lastiklerini isitirken bile kivirmaz 🙂

  10. fenerin kalecisine sormuşlar. musleramı iyi senmi iyi…o da demiş o benden daha iyi baksana 10 gol daha az yemiş diye cevap vermiş….
    iyi olmak böyle bir şey…

    ama bunun delikanlıca ifade edebilmek en büyük erdem…başka pilotlara örnek olması temennisiyle…

  11. Raikkonen zorlamıyor sorun burda.alonso,grosjean,hamıltonu izliyorumda onboard aracın limitlerini sonuna kadar kullanıyorlar.raikkonense daha rahat hata yapmıyım gibisinden sürüyor.

  12. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Çok dürüst açık ve net. Her zamanki gibi.

  13. Raikkonen06  avatarı

    Ah ah kaç kere söyledim şu direksiyonu halletmeden bu adamdan eski Kimi olmasını beklemeyin sezonun başından beri aracın içinde rahat değil sanki sıkışmış gibi sürüyor böyle olmaması lazım bakın takıma sesleniyorum direksiyonu halledin işte o zaman gerçek Kimi'yi görürüz bizde ama nerdee 7 tane direksiyon yapmışlar biride olmaz mı arkadaş insaf be.Elbette Grosjean hızlı ama onunda tecrübesizliğiydi yok araç arızasıydı derken yarışta geçiliyo aslında başa baş bir mücadele var Kimi eskisi gbi değil artık hep kontrollü sürüyo cesur ataklar yapmıyor oda biliyor bir kazanın bir kuma saplanmanın çok şeye mal olacağını işte burdada tecrübesi ortaya çıkıyor ama inşallah eski Kimi geri döner en kısa zamanda bizde artk koltuklarımızı kabarta kabarta yarışlar izleriz.Yağmurlu hava bize çok şey kazandırabilir aynı zamanda kaybettirebilirde yine kontorllü Kimi olmaya devam et 🙂

  14. bu adamın şu şeffaflığına bayılıyorum :).

  15. evet sonunda bitti. bunu söyleyip rahatlayan raikkonen bir daha sıralamalarda geçilmez 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir