Hamilton: "Geriden Gelip Kazanmak Mümkün"

yazar:

kategori:

McLaren pilotu, İngiltere’ye favorilerden birisi olarak gelmişti ama sıralamalarda yeşil renkli geçiş lastiklerini çalıştıramaması, ön sıralarda yer almasına engel oldu.

Bugünkü yarışta da karışık hava koşulları beklentisi ile Hamilton, her sonucun ortaya çıkabileceğine inanıyor.

Hamilton: “Bizim için zor olacak ama mümkün olduğunca yükseğe çıkabilme adına her zamanki gibi kadar zorlayacağız. Jenson (Button), geriden gelip kazanmanın mümkün olduğunu göstermişti.”

“Fernando (Alonso) geçen yarışta çok geriden gelerek kazanmanın mümkün olduğunu gösterdi ama bu adamlar hâlâ çok hızlı tabi. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, neler olacağını göreceğiz”

Yarışta yağmurun etkili olması halinde Hamilton’a göre lastik idaresi büyük önem taşıyacak.

Hamilton: “İnanılmaz derecede zor bir yarış olacak. Lastikleri kollamak, çalışmalarını sağlamak ve suya takılmaktan kaçınmak… Elbette tecrübemiz etkili olacak. Her şey mümkün. Ve işin heyecanlı tarafı da bu. Kalbinle aklınla yarışa çıkmalı ve işin üstesinden gelmelisin”


Yorumlar

  1. Alonso için mümkün tabii Lewisciğim

  2. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    Hamilton tweetlemiş az önce. 😛

  3. Yusuf  Hitay avatarı

    pendik'e şakır şakır yağmur yağıyor.

  4. pendik yağışlı tamam 😀

  5. İstanbul'un neresinde sel var yahu? Merter yanıyor?

  6. Yusuf  Hitay avatarı

    silverstone gibi istanbul'u da sel aldı şu an.

  7. Yağmur yağarsa herşey tersine dönebilir.

  8. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    senaryolar aşağı yukarı belli,çok yağmurlu olursa sorun yok,aşırı yağmur lastiği ile Lewis götürür ancak yarış kontrol bu lastikle yarış seyretmemize izin vermeyeceği için onu geçtim çünkü mutlaka kırmızı bayrak isteyen mızmızlar çıkacaktır.. yağmur az olur geçiş lastikleri takılırsa caterhamlar ile yarışırız. tam kuru zemin olursa iyi olacağımızı düşünüyorum. bu lastiklerle atılan turlar cesaret vericiydi.

  9. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    valla öyle dostum. Bize uyacak bir pistte, sıralamada 1 veya 2. sırada olabilirdik ama sıralamada yağmurda sorun yaşadık.
    Yarışta yağmurlu şartlarda karışıklıktan yararlanır yukarılara çıkar dedik hamilton için ama Yarışta güneş çıktı nasıl iş anlamadım valla 🙁

  10. Silverstone gibi geçişin zor olduğu bir pistte karmaşa olmadığı müddetçe 8 ve 18 olarak kalkıp ne kadar yükselebiliriz bilmiyorum. Wet lastiklerin takılacağı miktarda yağması bizim için en iyi durum gibi gözüküyor. Hem o hamurda araç hızlı hemde güvenlik aracıydı kazalardı falan ortam karışırsa birşeyler olabilir.

    Tahminime gelirsek bence kuru bir yarış olcak çünkü yukarıda anlattığım gibi yağmur bizim işimize gelir. 2 gündür olayı iyice karabahta bağladım bende :))

  11. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    yarış kuru zeminde olacak gibi duruyor. Güneş çıkmaya başladı. İyimi kötü mü karar veremedim.

  12. Yusuf  Hitay avatarı

    bu geçiş lastiği performansıyla bu aracın yarış kazanması pek mümkün değil. ancak değişken şartlar altında bir şans olabilir.

  13. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    Son cümle karakterini ortaya koymuşun aslanım helal olsun. Yağmur olsaydı daha iyi olurdu. Şuan öyle birşey yok.

    Şuan hava bulutlu ve hafif güneş kendini göstermeye başladı 🙁
    İngiltere Devlet Meteoroloji müdürlüğü, Silverstone yarışı için özel hava tahminler yapıyor anlık olarak. Silverstone Pistindeki hava durumunu tahmin ediyor. Orada da yağmur ihtmiali iyice azalmış gözüküyor. İnşallah durum değişir. Bazı takımlar tüm yarış kuru olacak diye tahminlerini yazmaya başladı bile.

    Jenson Button'un kuru zeminde sert lastikle attığı süper tura güvenerek, iyi bir tırmanış bekliyorum. Schumacher Vettel'i tutabilirse arkasında. Yetişip podyuma çıkmamız mümkün olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir