Grosjean Geri Düşüp Tırmanışa Geçmekten Memnun

yazar:

kategori:

Grosjean: “Tek başına sonuç muhteşem değil ama yarışın gidişatı, 22.’likten 6.’lığa çıkmak çok iyi. Burun değişimi sonrasında puan alabilmek inanılmaz ama takım bana muhteşem bir araç vermekle harika bir iş çıkardı”

“Orta bölümde sadece tek pitstop çok riskliydi ama işe yaradı. Jenson Button, Lewis Hamilton ve Nico Rosberg ile pistte bazı iyi mücadeleler oldu. Çok keyifliydi.”

Bununla birlikte Lotus pilotu, ilk virajda Paul di Resta ile yaşadıklarını temasın, başlangıçtaki klasik ‘Kimin nerede olduğunun anlaşılamadığı’ durumlardan birisi olduğunu belirtti.

Bu temas ile Grosjean burnunu değiştirmek zorunda kalmış, Di Resta’nın ise lastiği patlamıştı. İskoç pilot, pite dönene kadar aracına çok hasar verdi ve yarışa devam edemedi.

Grosjean: “3. ve 4. virajlarda bir parça karışıklık vardı. 3. virajda dışarıdaydım. Force India içten geldi ve arka lastiği, ön kanadıma temas etti.”

“Üzüntü verici tabi. Ama bu durumlarda gerçekten yapabileceğiniz bir şey olmuyor. Sanırım en iyisi sıralamaları 1. ve 2. tamamlamak. O zaman ilk virajlar daha kolay olur”


Yorumlar

  1. yalnız onboarddan izldiğim kadarıyla grosjean ın aracı daha stabildi..Rai daha cok boğusuyor gibi geldi bana aracla hala ayar sıkıntısı var galiba

  2. Raikkonen06  avatarı

    Seni severim gerçekten yetenekli pilotsun bu yarıştada iyi iş çıkardın tebrik ederim ama umuyorum ki üstündeki çaylaklığı seneye değilse bile 2 sene sonra tamamiyle atarsın ve işte o zaman Lotus'a tam anlamıyla zaferler getirebilirsin.

  3. Senin maldonadodan ne farkın var?
    yanına gelen herkesi şanslıysan yarış dışarı bırakıyosun değilsen kendin yarış dışı kalıyorsun.
    Aynalara bakmak hiç aklına gelmiyor heralde.
    Dün sıralamalarda kimi raikonenin bile aracına çarpacaktın.
    ne gerek var bu hareketlere anlamıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir