Mosley, Uzlaşma Önerisini Kabul Etmedi

yazar:

kategori:

Max Mosley, Kasım ayınca görevini kendiliğinden bırakması halinde 3 Haziran’da yapılacak olan güvenoyu toplantısından geçme uzlaşma fikrini geri çevirdi.

Mosley, 3 Haziran’da FIA başkanlığına devam edip etmemesi konusunda bir oylamaya maruz kalacak.

Geçtiğimiz günlerde FIA Geçici Başkanı Franco Lucchesi ve 1. Bölge Başkanı Werner Kraus tarafından bir uzlamşa teklifinin geldiği ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Japonya Otomobil Federasyonu Başkanı Setsuo Tanaka’nın bir mektubu basına sızmıştı. Bu mektupta Mosley’in güvenoyunda sonucunda başarısız olursa onun için felaket olacağı ancak tam tersi olur Mosley başarılı olursa FIA için felaket olacağından bahsediliyordu.

Bunun sonucunda Lucchesi, Mosley’e önümüzdeki hafta yapılacak olan gizli oylama öncesinde çözüm teklifi yapıldığını belirtti. Ancak Autosport.com Mosley’in bu teklife sıcak bakmadığını ve görevi bitene kadar FIA Başkanı kalmaya niyetli olduğunu söylüyor.


Yorumlar

  1. Herşeyin Görünmeyen Bir Yüzü var…

  2. mosley kendisine nasıl bu kadar güveniyor bilmiyorum. acaba elinde belli kozlar var bir çok federasyon başkanı ile ve bunları mı kullanacak seçim öncesinde? öyle politik bir sporki herşey geliyor insanın aklına

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir