Briatore: "Ona İhtiyacımız Var"

yazar:

kategori:

Takım patronu Flavio Briatore, Renault ile Formula 1 giriş yapan Nelson Piquet’in şimdiye kadar yaşadığı sıkıntıların ardından Brezilyalı pilota güçlü bir şekilde destek verdi.

Bu desteğin öncesinde yine Renault’tan Symonds, Piquet’in güven sorunu yaşadığını ve geçen sene Heikki Kovalainen gibi sıkıntı yaşadığını ifade etmişti.

Briatore: "Nelsinho, kesinlikle yeteneğe sahip"

Brezilyalı çaylak pilotun yaşadığı sıkıntıların ardından hemen söylentiler yayılmaya başlamıştı. Monako’nun ardından bunlar daha da alevlendi. Söylentilere göre Nelson Piquet’in kendine gelmesi için 3 yarışı kaldı. Yerine gelecek isim için de adaylar da, F1’den çekilen Super Agurii’nin iki pilotu Takuma Sato ve Anthony Davidson.

Briatore devam etti: "O, takımın bir parçası ve bizim ona ihtiyacımız var. Bu konuda hiç bir şüphem yok."


Yorumlar

  1. nelson'un ne kadar baskı altında olduğu ve stres içinde yaşadığı son yarışta yarışdışı kaldığında yaptığı hareketlerden açıkça belli. kariyerinin başındaki bir genç pilot için daha fazla kredi her zaman olmalıdır ve tahminim flavio bu krediyi sunmaya devam edecektir. hiç f1'de yarışmamış bir pilotla başlamak diğerlerine göre elbette biraz daha risk içerir ancak briatore onu seçmişse mutlaka bir bildiği vardır bence. kaldı ki junior pike bundan sonra başarılı olacak ve puanlar kazanmaya başlayacak tahminimce.

  2. murat nelson'dan bahsediyorlar kimiden değil onun için kimi ile nelsonu karıştırma biri kendini kanıtlamış biri ama diğeri daha aracı yolda tutamayan biri.

  3. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    bence reno'nun böyle bir pilota ihtiyacı yok.Daha parlak ve gelecek vaddeden gençler var örneğin Atte mustonen…

  4. murat bekar avatarı

    Dereyi geçerken atın değiştiği nerede görülmüş bencede hep destek tam destek
    geçen sene kimide ilk bölümde hayalkırıklığı yaşatmamışmıydı ferrariye sonradan toparlayıp kendine geldi vede şampiyon oldu
    HEPDESTEK TAM DESTEK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir