Maldonado: "Takımın Desteği Arkamda"

yazar:

kategori:

Williams pilotu, Silverstone’da ilk lastik değişiminden sonra Sauber’den Sergio Perez ile temas yaşamış ve komiserler tarafından suçlu bulunup hem 10.000 avro para hem de kınama cezası almıştı.

Art arda gelen cezalara rağmen Venezüellalı pilot, yaklaşımında değişiklik yapmayacağını belirtti.

Maldonado:” Takımın desteği arkamda. Çünkü onlar verilere sahip. Komiserler kuruluna giderken biliyorduk ki aracın kontrolünü kaybetmiştim.”

“Şansızlık yaşadığımı düşünüyorum. Lewis (Hamilton ile olan kazadan) ile olandan cezayı kabul ediyoumr; gerçi bir parça şanssızdım; çünkü bordürden geçtim ve önde tutunma sağlayamadım.”

“Bitime 1,5 tur vardı ve mücadele ediyordum ama işte burada yarış başlıyordu”

“Bugün (Pazar günü) ikimiz de yarışıyorduk ve ikimizde de DRS açıktı. Pistin içinde bendim. Bu yüzden pozisyon benimdi ve o, geç fren yaptı. Benim lastiklerim soğuktu ve dönme açım kalmamıştı. Aracın kontrolü kaybettim; olay bu kadar açık.”

Williams pilotu, yarışma tarzının Formula 1 için çok agresif olduğunu kabul etmedi.

Maldonado: “Sene başındaki önceki yarışlarda çok temizdim ve sorunum yoktu. Daha fazla mücadele ediyordum. Çünkü gridin ortasındaydım.”

“Bugün Kimi’ye (Raikkonen) karşı naziktim bile. Ona yeri verdim. Dikkatlice sürüyordum. Çünkü yarış uzun ve lastik bozulması fazlaydı. Aracımızdaki lastik bozulması durumu ise iyiydi.”


Yorumlar

  1. YA BAS Bİ SEN PİLOTUN PSİ OLAMAZSIN Bİ KERE DA GİDİŞİNİ BİLE BİLMİON

  2. Raikkonen06  avatarı

    Kobayashi sağolsun adama ilham verdi kesin bu yarışta onuda dener :))

  3. Raikkonen06  avatarı
    "Bugün Kimi'ye (Raikkonen) karşı naziktim bile. Ona yeri verdim. Dikkatlice sürüyordum. Çünkü yarış uzun ve lastik bozulması fazlaydı. Aracımızdaki lastik bozulması durumu ise iyiydi."

    Git işine be birde Kimi'yi biçseydinde işte o zaman eleştirinin kralını yapardım sana birde naziktim bile diyo bu nasıl bir pilot F1'in içine etmeye başladın yeter artık bırak git sen oyun parklarında çarpışan arabarla oyna ustası olursun onların.

  4. emredeicide avatarı

    fotoğrafta ''gelecek yarış biraz daha mı kassam yav '' bakışı var:)) parçala be maldonado

  5. bi yarışta garaja son sürat girip onlarıda biçmenden korkuyolardır o yüzden o destek 🙂

  6. ferrari kenan avatarı
    ferrari kenan

    Valla arkadaşlar ne diyeyim bu herife bilmiyorum,isminden belli nasıl bir insan olduğu (MALdonado ) daha kaç kişinin hakkını gasp edecek,şöyle paralı biri bu adama dur desin artık,yazık günah hakkıyla,alın teriyle, emeğiyle yarışan pilotlara…

  7. Nazik hali buysa bence dikkat etsin Kimi ne bilim olur ya agresifleşmeye karar verirse bütün pistti sıraya geçirir…

  8. "Bugün Kimi'ye (Raikkonen) karşı naziktim bile…'' Bu nasıl bir açıklamadır ya!! Aklında neler var acaba hiçbir anlam veremiyorum. Piste ona buna çarpmak için mi yarışmak için mi çıkıyor?

  9. aklımdan geçen ilk cümle şu oldu ybsg 🙂

  10. 46 milyon doları bu adam için bağışlıyacaklarını gidip ülkesinde yatırım yapsın ne biliyim kurumlara yardımda bulunsun az buz para değil yani bilmiyorum bu adam çok "AGRESİF" olduğumu düşünmüyorum önceleri biraz daha iyi niyetli bakıyordum ama çok saçma sapan konuşmaya başladığından beri ona karşı bu bakış açımı değiştiremiyorum. Yok Kimi'ye nazik davranmışım böyle bi açıklamamı olur

  11. Williams paralı pilotlarla yarışacak takımmıydı be

  12. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Takım senın arkanda degıl sponsorların arkasında.

  13. bu da agresif olduysa ben artık bişey demiyorum. agresif sürmek onun bunun üstüne sürmek, geçen araca çarpmak değildir. ben bunun kaza yapmadan güzel bir geçiş yaptığını görmedim.

    ayrıca takımın destediği senin arkanda değil, senin sponsorunun getirdiği paranın arkasında. yoksa o koltukta 1 yarış bile oturamayacağını herkes biliyor. bu arkadaşın yarışması için senelik 46 milyon dolar ödenmişti williams'a.

  14. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    ''Williams pilotu, yarışma tarzının Formula 1 için çok agresif olduğunu kabul etmedi.'' Sen şaka mısın be adam yeter artık! Değiştir şu tarzını yada başka bir motor spor alanında yarış..!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir