McLaren Ümitlerini Almanya GP Güncellemesine Bağladı

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton ve Jenson Button, MP4-27’ye çok uygun olması beklenen Silverstone’da zayıf sonuçlar aldılar.

Red Bull ve Ferrari pilotlarının ilk 4 sırayı paylaştığı yarışın ardından Woking kökenli takım, mücadeleye geri dönmek için Almanya’daki yarışı hedef belirledi.

Whitmarsh: “O hafta sonlarından birisiydi. Aracımızda birçok şey vardı ve Cuma günü düzgün şekilde çalışamadık”

“Almanya için sağlam, daha büyük ve daha fazla gözle görülür güncelleme paketimiz var. Bunu çalıştırmamız gerek. Aynı eski oyun: Aracı geliştirmeli ve lastikleri daha iyi kullanmamız gerek.”

Almanya GP için planlanan güncelleme paketinde aracın arkasında yeni bir karoser düzeni olacak ve bunun yanında ayarlanabilir ön fren kanalları kullanılacak.

Yarış sonrasında Button, Sauber ve Williams ile mücadele ettiklerini, onların gerisinde düştüklerini ima etmişti.

Whitmarsh: “Bu yarıştaki gibi, rekabetçi olmamak her zaman hayal kırıklığı yaratır. Bunda pilotların suçu yoktu. İkisi de iyi iş çıkardı.”

“Yeteri kadar hızlı değildik. Bu hafta sonu istediğimiz kadar veri toplayamadık.”

“O veriyi elde etmemiz gerek. Almanya için planlanan sağlam güncellemeyi hazırlamamız lazım. Aracı güncellemek için çalışmalıyız. Lastikleri anlamalı ve hataları asgariye indirmeliyiz.”

“Üç pitstopta ortalama 3 saniyenin altında ki bunun üzerine çalışıyorduk. Ama temelde iyi pitstoplar, iki iyi pilot, sağlam sürüşler, kötü sıralama”


Yorumlar

  1. mc laren o kadar da geride değil aslında hesapta olmayan şeylerden puan kaybettiler
    güncellemelerle toparlarlar

  2. Whitmarsh cidden sıktın artık her şeye bi bahane. En hızlı araçla başla git en hızlı 6-7. takım konumuna düş olacak şey değil birilerinin kellesinin gitmesi lazım McLaren fanlarının saçları beyazladı valla her yarış ayrı bi sorun stres. Pit stoplarımız düzelir araç yavaşlar araç iyi olur başka bi sorun takımın üzerinde bi cenabetlik var bu kesin

  3. rocco junior avatarı

    Ayrıca bu kadar ciddi değişmeler riski beraberinde getirir ama kim denediyse ciddi hız kazandı.Mclaren de bu kadar iddaalı konuştuğuna göre pakede güveniyordur.Tek soru yetecek mi yada ne kadar bu büyüklükte update olacak,takımın gelişim potansiyeli bu araç ile ne kadar olacak?Yoksa samimi söylüyorum bence favori Rb ve Mclaren olacak bu yarış bence

  4. rocco junior avatarı

    Mclaren geri dönecektir çünkü çok yakın bir sezon geçiriyoruz.Şu an gerideler ama 1 yarışa bakar her yey.02-0.3sn size çok şey kazandırıyor bunun örneklerini gördük.Bana öyle geliyor ki araçları arka tarafa yeterli hava akımı gönderemiyor çok alçak olduğu için.Araç yüksekliği ile oynamak çok uzun hadise.Ama ciddi değişmeler yapacaklarsa zaten uzun zamandır planlıyorlardır.İngiltere de yağmur sebebiyle ertelenen güncellemeler ile epey bir arka kısımda değişme olacaktır.Zaten belirtmişler bunu.Yarım saniye kazanabilirler bu güncelleme sayesinde ve yine eski yerlerine kavuşurlar diye tahmin ediyorum.Hatta yarışı bile kazanabilirler Ferrari buna en iyi örnek.Burak dedi dersiniz:)

  5. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    Arkadaşlar fazla geride değiliz ümitsizliğe kapılmayalım. Daha iki yarış önce kanada'da kazandık. Valencia ve Burada çok yavaştık. İnşallah pistlerin karakterinden ve lastiklerden dolayıdır.

    Almanya'da inşallah hızlı olacağız ama yarışta lastikleri kullanamazsak ne kadar güncelleme getirsekte olmaz. Lastikleri en kötü kullanan takımlardanız.

  6. DreamOfWinD  avatarı

    mclaren 2010 gibi bir yıl geçiriyor en kısa zamanda toparlanacaklarına eminim. bu yarışta onlar da mutlaka geride kalmayacaklardır.

  7. ismail uçar avatarı

    havanın bütün antremanlarda yağmurlu geçmesi güncellemeleri test etmeye sekte vurmuş olabilir, yoğun yağışda denenen güncellemeler bambaşka kuru havadaki yarışta nasıl performans vermiştir bilinmez,zorda olabilir haliyle.iyi bir test edilmeli bir sonraki yarış antremanlarında

  8. Yusuf  Hitay avatarı

    araç sadece caterham,virgin ve hrt'den hızlıydı. nasıl bir sıçrama yapılır merak ediyorum

  9. Bence de öyle…

  10. Ben ümitli falan değilim. Sadece keyif duymak için izliyorum yarışlar.

  11. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Siz seneye bakın öncelikle takımlar şampiyonası sizin için bitmiştir artık…Tamamıyla Hamilton'A odaklanmanız gerek artık..

  12. Ölme eşeğim yaz gelecek………

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir