Kovalainen "2008 Daha İyi Olmalı"

yazar:

kategori:

Formula 1’deki ilk sezonuna olumlu düşüncelerle bakması gereken Renault pilotu Heikki Kovalalinen, 2007 sezonunda elde ettiği sonu. için biraz hayal kırıklığı yaşadığını söyledi ve gelecek sezon daha iyi bir iş çıkarmaya ihtiyacı olduğunu ifade etti.

2007 sezonuna geri bakarak Kovalainen, puan almayı başaramadığı sezonun başlangıç bölümünde çoğunlukla başarısız olduğuna inanıyor.

Kovalainen: "Sezonun başlangıcı ile mutlu olamam. Gelecek sne daha iyi olmaya ihtiyacımız var, hem takım hem de kendim. Gelecek sene nerede olursam olayım, daha iyi başlangıca ihtiyacımız var. Sezonun yarısından sonra istikrarlı sonuçlar aldık. 5.lik, 6.lık, 7.lik civarlarında. Bu yüzden, bundan oldukça mutlu olmamız lazım. Gerçekten bazı iyi yarış ve stratejilerimiz oldu"

"Beklentilerim çok daha fazlaydı. Güçlü ve rekabetçi bir araca sahip olmayı beklemiştim. Açıkçası bu açıdan hayal kırıcı bir sezon oldu."

"Gelecek sezon daha iyi başlamam gerekiyor. Bir fırsat veya olasılık ortaya çıktığında, hemen bunu elde etmem gerekiyor. Hiç olmadığı kadar güçlü olmayı amaçlamalıyız"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir