Alonso: "Kariyerimin Zirvesindeyim"

yazar:

kategori:

2012 şampiyonasında 15 puan farkla lider durumda olan Alonso, deneyimleri sonucunda artık daha iyi sürdüğünü ve geçmişteki hatalarından ders çıkardığını söyledi.

Alonso “Bu sene kariyerimdeki en iyi durumdayım. Her sene daha iyi sürücü olursunuz çünkü hatalarınızla gelişirsiniz. Formula 1’de sürekli öğrenirsiniz.”

“Fiziksel olarak da şu ana kadar en iyi sezonum oldu çünkü geçmiş senelerde, bilmiyorsunuz ancak, bacaklarım ya da omuzlarımda hep ağrı oluyordu ya da yeteri kadar iyi hazırlanamıyordum. Bu sene her yarışa % 100 durumda geldim ve umarım bu şekilde devam eder. Bu yüzden performansımdan oldukça memnunum.” dedi.

Alonso, sezonun ilk yarışlarında bazen şanslı olduklarını kabul etti ancak yarışların çoğunda Red Bull’un daha güçlü olduğunu kabul etti.

Alonso “Şu ana kadar şampiyonada bizim için iyi olan faktörlerin gerçekleştiği doğru. Avustralya’da sıralamaların 2. seansında hata yaptım. O hatanın dışında çok fazla şeyi değiştiremezdim, bu yüzden bu iyi haber çünkü her zaman orada ya da burada hata yaparsınız.”

“Red Bull sadece son 2-3 yarışta değil, sanırım Bahreyn’den beri herkesten biraz daha hızlı oldu. Barselona ve Silverstone’da pole pozisyonunu kaybettiler ancak gerisi onların oldu. Son 6 yarışın 4’ünde pole kazandılar bu yüzden kesinlikle herkesin biraz önündeler ve onları yakalamamız lazım.” dedi.


Yorumlar

  1. adama bak tabi zirvede olur banada boyle destek veren olsa…

  2. Aman Dikkat ! Maldonada İndirmesin Seni Ordan 😀 3 Yarış Arkadan Çarpttımı Gitti O 15 Puanlık fark 😀

  3. Doğru. Geçmiş yıllardaki acemiliklerini ve görmemişliklerini yapmıyor. Sürüşü hep iyiydi bence, pek değiştiğini sanmıyorum. Uzun yıllardan sonra şampiyonluğa en yakın durumda.

  4. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Griddeki en iyi pilota sahip oldugumuz icin cok sansliyiz ve mutluyuz 🙂

  5. alperdunga (Spanish GP-1996) avatarı
    alperdunga (Spanish GP-1996)

    Her sezon aynı şeyi söylüyoruz. Demek ki adam her sene bir şeyler katıyor. Ama bence artık mükemmele yakın

  6. adam doğru söylüyo……önceki sezonlara göre çok daha güçlü,inatçı ve hırslı…aracı vidalarını yerinden oynatırcasına sürüyo…daha önce de hırslıydı ama bu sezon gerçekten farklı…çünkü artık şampiyonluğu son yarışta kaybetmeye tahammülü kalmadı bu yüzden de sonuna kadar zorluyo..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir