Horner: "Ne Kadar İyi Olduğumuzu Bilmiyoruz"

yazar:

kategori:

Avusturyalı takım, Valensiya’daki Avrupa GP’de Sebastian Vettel ile üstün bir performans gösteriyordu ama güvenlik aracı girdikten sonra işler değişti ve Alman pilot, alternatör sorunu ile yarış dışı kaldı. Red Bull daha sonra Silverstone’da yarışı kazandı ve bu form durumu, Red Bull’un yine baskın döneme girebileceğini akıllara getirdi.

Ama Horner, bu sezon performansların tahmin edilememesini de göz önüne alarak kendilerine çok güvenmediklerini ifade etti.

Horner: “Valensiya’da hedef araca sahiptik ve Britanya GP’yi kazandık; geri orada mücadele daha yakındı. Ama formları tahmin etmek zor ve ne kadar iyi olduğumuzu bilmiyoruz”

“Burada da rekabetçi olmayı umuyoruz ama belki de rakiplerimizden birisi bu hafta sonu iler yönde adım atacak”

“İki farklı karakter ve sıcaklıktaki pistte çok hızlı olmamız açıkçası bizi ümitlendirdi; bu yüzden cesaretlenecek çok şey var”

Red Bull temkinli konuşsa da şampiyona lideri Fernando Alonso, Ferrari’nin farkı kapatması için büyük bir adım atması gerektiğine inanıyor.

İspanyol pilota göre Bahreyn GP’den bu yana Red Bull’un en hızlı araca sahip olduğunun kanıt var.

Alonso: “Red Bull, herkesten biraz daha hızlı ama son 2-3 yarışta değil, Bahreyn’den beri. Barselona’da pole pozisyonu kaybettiler ve Silverstone’da da. Ama geri kalanları hep Red Bull’un. Bu yüzden son 6 yarışta 4 defa bu konuma çıktılar”

“Performans açısından kesinlikle biraz öndeler ve bizim yakalamamız lazım”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir