Vettel Webber'e Saygı Duyuyor

yazar:

kategori:

 

Vettel, Hockenheim’da, ikili arasındaki ilişkinin medya tarafından yanlış yorumlandığını ve takım arkadaşına saygı duyduğunu söylüyor.

“Elbette son zamanlarda transfer pazarını herkes gibi yakından takip ettim. Konu hakkında herkesten biraz fazla bilgim var ama çok da fazla değil. (Webber’in yeniden anlaşmasına) sevindim, birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz. Elbette en iyi arkadaşlar değiliz ama durum felaket de değil. Bana kalırsa insanlar durumu yanlış anlıyor. Birbirimize saygı duyduğumuzu düşünüyorum. O bana saygı duyuyor ve ben de Mark’a saygı duyuyorum. Bu takım için oldukça iyi. Birlikte çok iyi çalışıyoruz. Takımdakiler de bizi çok iyi tanıyor.”

Vettel, bu sezon Webber ile rekabetçi bir mücadele yaşayıp yaşamadıkları sorulduğunda, “Kesinlikle. Ben önde olduğumda o mutlu olmuyor. O önde olduğundaysa ben. Durum bu kadar basit. Bence olması gereken de bu zaten. Ama birbirinize çarpmaya başlarsanız, ki bunu da daha önce yaptık!, iyi olmaz. Ama genel olarak takımın durumdan memnun olduğunu düşünüyorum. Birbirimize saygı duyuyoruz. Bana kalırsa en önemli olan da bu.” diyor.

 


Yorumlar

“Vettel Webber'e Saygı Duyuyor” için bir yanıt

  1. takım sadece parmak çocuğa saygı duyarken mark a ancak yardımcı olmak ve puan çalma görevini bırakıyorlar.

    iyi bir piyon..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir