Red Bull Pilotları McLaren'dan Korkmuyor

yazar:

kategori:

Jenson Button ve Lewis Hamilton kuru pistte tur atabildikleri bugünkü ilk antrenmanları zirvede tamamlarken Vettel on ikinci en hızlı isim olmuştu. 

Vettel, McLaren’la ilgili olarak, “Bu sabah oldukça rekabetçi göründüler, buna şüphe yok. Biz o kadar hızlı olamazdık ama biz de zaten bu sabahtan tam olarak memnun değiliz. Daha Cuma günündeyiz ve bir sonuca varmak zor. McLaren Silverstone’da da Cuma günü rekabetçi görünmüştü ama hafta sonunun geri kalanı iyi değildi. Yani yarını bekleyip durumu görmeliyiz.” diyor.

Sabah seansını yirminci sırada tamamlayan Webber ise şöyle konuştu.

“Hava şartlarını kontrol edemeyiz. Pist bu kadar değişken olunca tur zamanları her turda çok farklı oluyor ve pilotlar istikrarsız zamanlar elde edebiliyor. Sonuç olarak biz çok fazla tur attık ve bu seanstan almamız gereken her şeyi aldık.”

 


Yorumlar

“Red Bull Pilotları McLaren'dan Korkmuyor” için 2 yanıt

  1. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    Sende Alonso takıntısı var.Dağılıyorsunuz derken sadece 2 hafta öncesine gidelim mi ? Alonso'nun senin güzel RB8'lerini alt edişine.Nerde Vettel,Webber her şartta süremıyorlar demekki.RB taraftarı olabilirsin ama birazda bu pilotlara saygı göstermeyi öğrenmelisin dostum !

  2. Hava ve pist ıslak oldumu hepiniz apışıp kalıyorsunuz, şuanda Schumi, Kimi ve Alonso dışında hertürlü şartta araç sürebilen pilot yok.
    PS3 oynar gibi araç sürünce pilot olduğunuzu sanoyorsunuz.
    Yarın sıralamalarda görürüz halinizi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir