Hamilton Güncellemelerin Boyutundan Emin Değil

yazar:

kategori:

Mclaren bugün en belirgini sidepodlar olmakla birlikte bir çok güncellemeyi test etmeye çalıştı. Takım kuru zeminde geçen ilk antrenman seansında ilk 2 sırada yer aldı.

Hamilton “Bugün pek bir şey hissetmedik, kuru zeminde sadece bir kaç tur atabildik. Art arda test yapamadık bu yüzden aracı son yarışa göre başlatmadık. Direkt yeni parçalarla başladık. Ancak araç geçmişte olduğu gibiydi. Oldukça iyiydi. Tüm gün boyunca iyiydi. Çalışanlarımızın iyi iş çıkardığını düşünüyorum.  Belki yarına kadar gerçek anlamda bilemeyeceğiz. Yağmurlu olursa yarışa kadar bilemeyiz. Ancak kesinlikle ileri yönde adım oldu. Ancak ne kadar ilerleme olduğunu söyleyemeceğim.” 

“Gelişimimiz hava koşullarına bağlı olacak. Yarın yağmurlı olacağını düşünüyorum ve öyle olursa bizim için son yarıştaki gibi zor bir seans olacak. Durumu maksimize edip doğru zamanda doğru yerde olmaya çalışacağız. Öne yakın görünüyoruz ve çok endişeli değilim.” dedi.


Yorumlar

  1. Herkesin aksine ben iyi düşünmüyorum araç açısından. İnşallah yanılıyorumdur ama McLaren bu yarışta şampiyonluktan iyice kopar düşüncesindeyim ben.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir