Schumacher' in Kazası – 2012 Almanya GP 2. Antrenman

yazar:

kategori:


Yorumlar

“Schumacher' in Kazası – 2012 Almanya GP 2. Antrenman” için 9 yanıt

  1. alonso geçiş yaparken gerçekten götürmüyor zaten pist dışına kesinlikle katılıyorum çünkü önündeki pilot yavaşlıyor geçsin diye.''fernando is faster than you.'' mesela.

  2. DreamOfWinD  avatarı

    aynı spini nurburgringde geçen sene vettel atmıştı hatırlatırım.ayrıca bizim pilot geçiş yaparken başkalırınıda yanında götürmüyor pist dışına. bilmiyorsanız konuşmayın.

  3. Bu tip islak zeminlerdeki oversteer lar kayma başladiği anda hatta daha bile önce araci ona göre yönlendirerek toplanması gereken oversteerlardır.Ancak böyle bir durumda schumi hem takimla ayar konuşuyor.hem araci kullaniyor hemde direksiyonda verilen talimatlara göre ayarları giriyor:-)
    Hal böyle olunca kurtarma şansı kalmadı.
    Efsanenin serhan acarın tabiriyle bizim 8.virajda tek elle dönerken hem takimla konuşup hemde direksiyonda ayarlari uyguladigi günleri de gördük:-) Ayni şekilde monaco tünel içinde de…:-)

  4. aquaplaning kurbanı olmuş. Antrenmanların sonunda yapmış olması kaybı da önlemiş durumda, sıkıntı yok, abartmaya hiç gerek yok

  5. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    mercedes gp bir çok amatörce hata yüzünden adamın yarışını bitirdi. canı saolsun schumının kırsın döksün müstehak bunlara

  6. bu işler yok oyle olsaydı, yok o olmasaydıyla olcak iş değil

  7. her pilot spin atar schumi nin sanssızlığı zeminin ıslak olması kuru zemin olsaydı veya daha geniş bir nokta o kadar problem olmazdı.

  8. vedat özkan avatarı

    f1 tarihinde her pilotun saçma sapan kazaları olmuştur kafanı yorma neticede insan faktörü ayrıca schumi nin su anda halen pistde olması ve zaman zaman ortaya koyduğu rekabetçi performansı herşeyin üstünde onun yasında ve onun performansında ben başka kimseyi göremiyorum pist üzerinde bu da schumi farkı efsane olmak kolay iş değil…

  9. Amatörce bir kaza.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir