Kovalainen: "Güncellemeler için Kuru Zeminde Daha Fazla Çalışmalıyız"

yazar:

kategori:

Takım, Silverstone’da birçok yeni parça denedi ama kuru zeminde yeteri kadar çalışmadıkları için bu güncellemelerin tam potansiyelini ortaya çıkaramadılar.

Almanya’da da yağmurun etkili olunca Kovalainen, güncellemelerden daha fazlasının elde edileceğine inandığını ifade etti.

Fin pilot, mükemmel olarak nitelediği turu ile en yakın rakibinin yaklaşık 1 saniye gerisinde kaldı.

Kovalainen: “Şu anda olduğumuz yere bakarak, mükemmel bir turdu. Hiç hata yapmadım. Her apeksi yakaladım ve temiz bir tur attım. Bu yüzden, bugün aracımdan elde ettiklerimden memnunum. Açıkçası hedefimiz, önümüzdekilerle farkı kapatmak. Ve Silverstone’da denediğimiz güncelleme paketinin gerçek potansiyelini nasıl ortaya çıkaracağımızı hâlâ arıyoruz diye düşünüyorum”

“Paketi bir bütün olarak düşünürsek, potansiyelini tam olarak kullanmamız gereken çok fazla parça var ve bana göre bize neler kazandıracaklarını anlamak için daha fazla kuru zemin çalışmasına ihtiyacımız var”

“Bunu başarmak için çalışmaya devam edeceğiz. Belki de yarın daha fazlasını göreceğiz; çünkü güneşli olması bekleniyor. Ve daha sıcak olan Macaristan, geçen yarış Silverstone ve Almanya’daki yağmurlu havadan daha uygun olacak”

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir