Grosjean Performans Eksikliğinden Endişeli

yazar:

kategori:

Lotus sürücüsü sıralamaların 2. seansında 15. sırada kalarak elendi ve yarınki yarışa 5 sıra cezasıyla birlikte daha gerilerden başlayacak.

Grosjean “Ceza her zaman kötüdür. Ancak beni daha çok endişelendiren aracın birinci seansta kuru zemindeki performans eksikliği. Hiç yol tutuşu yoktu, bu konu üzerinde çalışıp, analiz yapmalı ve yarın daha iyi olmalıyız.”

“Sanki yağmur benim aracıma diğerlerinden daha erken gelmiş gibiydi. Birinci seansta yol tutuşu yoktu ve çok zor bir seanstı.” dedi.

Grosjean’ın sorun yaşadığı seansta Kimi Raikkonen en hızlı isimdi. Grosjean, takım arkadaşı o kadar hızlıyken kendisinin bu kadar geride kalmasının sorunu kanıtladığını düşünüyor.

Grosjean “Kimi en hızlıydı çünkü aracı iyiydi. Ancak biz neredeyse bir saniye gerisindeydik. Bunu anlamaya çalışacağız.”

“Performans bulmamız lazım. Bulunduğumuz yerden geri dönüş istiyorsak performans bulmamız lazım. Şu anda performans yok. Umarım akşam bulabiliriz.”

“Neyin yanlış olduğunu analiz etmeli ve son yarışlardaki kuru zemin seviyesine dönmeliyiz. O zaman geçiş yapabiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bence de, siralamalarda cok hizli, yaris hizi da caylak hatalari disinda gayet iyi, iyi olacak zamana ihtiyaci var biraz daha..

  2. Setup tutturamadı sanırım. normalde sıralamada çok hızlı bu çocuk.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir