Raikkonen Yağmursuz Bir Yarış Umuyor

yazar:

kategori:

Raikkonen, bugün gerçekleştirilen sıralamalarda kuru zemindeki ilk seansta en hızlı isim olurken yağmurlu seanslarda yavaş kaldı. Son seansa kalan Lotus sürücüsü derecesini geliştiremedi ve yarışa 10. sıradan başlayacak.

Raikkonen “Bugün yağmurda öyle ya da böyle hızlı değildik ve bunun nedenlerine bakmamız lazım. Lastiklerde yol tutuşu yoktu, sıralamaların son seansının ortasında yeni set lastiklere geçsek de hızlı olamadık.”

“Kuru zeminde aracım çok iyiydi ve genelde yarışta daha güçlü oluyoruz. Yarın kuru koşullar umuyoruz ve bakalım ne olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. zenmaster eğer android kullanıyorsan ve windows7 işletim sistemin varsa telefonu usb ile bilgisayarına bağla ve ayarlar>kablosuz özelliği ve ağlar>doğrudan bağlantı ve taşınabilirlik>usb bağlantısını aç.
    Bu şekilde kullanılabiliyor.Xp işletim sistemi varsa usb'yi bağladığında aygıt yöneticisinde soru işareti bulunacak.Bu soru işaretini gidermek için tetherxp.inf (20 kb) adlı dosyayı indirip sürücü güncelleştirmen gerek.Bu şekilde xp'den de girilebiliyor.

    Olmadı hi suite isimli programla da girilebildiğini okudum android forumlarda okumuştum.

  2. Kadir YILMAZ avatarı

    Masa üstlerinde genellikle olmuyor ama diz üstünde wifi vardır, yakınlarda bilgisayar parçası satan varsa wifi alman mümkün, bunun dışında telefonundan idman tv yi açıp canlı yayını seçersen, orada da tv for mobile seçeneği ile yarışı izleyebilirsin, tabi yayınlarlarsa.. avrupa şampiyonasına kdr yayın vardı, bunu da yaptım gayet iyi izleniyor..

  3. wifi, bluetoot telefonumda var ama bilgisayarda bluetoot yok , sanırım olmayacak başka bi yol bulmam lazım , yardımlarınız için teşekkürler

  4. Kadir YILMAZ avatarı

    Eğer telefonun da wireless varsa onu açmalısın, yok ise bluetooth olmalı, tabi bilgisayarında da bunları görecek donanım. Sonra bilgisayar ağ bağlantılarında hemen dış yayını algılar, bağlan dersin, telefonunda yazan ya da senin oluşturacağın şifreyi soracaktır, onu girdiğinde artık bilgisayardan internet kullanabilirsin. eğer 3g varsa hiç sorun olmayacaktır, ben dışarda olduğumda vipbox ya da trf1 den kesintisiz seyredebiliyorum, diğer türlü sıkıntılı olabilir, bir de iyi veri akışı olur, kotan önemli, umarım işine yarar..

  5. ay sonu kesilecekti erken kesmişler internetimi, bi yolunu bulup bağlamam lazım yarışa kadar,

  6. adam yağmur duasına çıkacak mevcut zeminde sürme yerine

    hep mazeret hep mazeret birazda icraat görsek buz adam.

  7. bak seans 1 de yağmur yoktu ben ondan bahsediyorum adam seans 3 teki son turlardan bahsediyor sen anlayamamışsın.

  8. DreamOfWinD  avatarı

    Kullanılıyor bir arkadaşım öyle giriyordu ama çok yavaş oluyor. Ama nasıl kurulduğunu hatırlamıyorum.

  9. arkadaşlar; cep telefonunun internetini bilgisayara bağlayıp kullanabilirmiyim , bilen varsa yardımcı olsun

  10. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Kuru zeminde en iyi takımların başını Lotus ve Mclaren çekiyor gibi geldi bana.

  11. Adam Q1 sonu demiş sen ne anlamışsın.

  12. Kesinlikle haklısın.En hızlı Raikkonen diyorlar.Adam hala yarış kazanamadı nedense.Yok yağmur setup'ıymış.Yok kuru zemin setup'ıymış.Stratejini doğru yap kazan arkadaş.Yarıştan sonra da çıkıp;kazanabilirdik,kazanacaktık,yok şöyle,yok böyle !

  13. Anlamayacaksak ne diye uzuunca yazıyon ki ne sanıyon kendini.Bu ülkede herkes özgür isteyen istediğine yazar,istediğini yapar.Yorum da kişiden kişiye değişen herkesin kendi düşüncesidir.Buna itiraz edemezsin!

  14. Allah hayırlısı neyse onu versin sana kimi…sen neticede açık imasız konuşan birisin. aşına işine yalan katmayan adamsın. şikayet yok mızmızlanma yok. zaten seviyoruz bu davranışlarınla daha çok seviyoruz seni…

    adamın everestisin…birileri gibi dibi değil…

  15. Ömer ERSAVAŞ avatarı
    Ömer ERSAVAŞ

    Ağır ol genelleme yapma…

  16. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Bu sene Raikkonen çok parlak değil.Ama seneye Çok iyi bir Raikkonen göreceğiz..Bu sene alışma süreci oldu onun için..Schumacher ilk senesine göre gözle görülür bir performans artışı var..Raikkonen'ede öyle olacaktır.

  17. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    O zaman sen doğduğundan beri Formula1 izliyorsun.Çünkü yaşın 16 dan fazla değil.Olgun biri olsan bu şekilde konuşmazsın çocuğumm.

  18. sanırım sarhoş felan geldin siteye. arkadaş ben ne diyorum? ISLAK PİSTTE. kuru zemin set-uplarıyla ve yağmur'a endekslenmiş araç arasında fark olmaz mı? benim cevabım olur. Kimi'de rain ayarı yoktu. artı son tur da diyorsun pist kuruda değildi. ıslaktı ve sprey etkisi vardı. yani baya bi ıslaktı pist. sen yarış çizgisi felan kurudu sanıyorsun galiba fernandonun arkasındaki spreyleme neydi öyle? o kontralar neydi zemin kuru olduğu içinmi arkadaş bak çok dolu konuşmuşsun doluluğundan öte gerçekten ziyan ettin sıralama turlarını yer kuruymuş pist gelişmiş gibi konuşmuşsun herkeste extreme lastikler takılıydı. vay anası ya kuru pistte extereme lastikleri niye taksınlar bu pilotlar salak herhalde.

  19. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    boş konuşmuşsun, seansın sonlarında attı kimi turunu. Yani pistin en hızlı olduğu zamanlar, zaten her tur dereceler dahada gelişir yol tutuşu arttığı için. Hızlı takımlardan birisi son anlarda çıksaydı o dereceyi rahat geçerdi.

    Madem raikkonen o kadar hızlı neden son anlarda piste çıkma gereği duydu, çünkü yavaştı ve elenme tehlikesi vardı.
    Aynı şartlarda tur attığında neden hızlı değildi, geride kaldığı için elenme tehlikesi nedeniyle son anlarda bir deneme daha yaptı. Eşit şartlarda en hızlı hamilton son anlarda piste çıkmadığı için 10.culuğa kadar geriledi. Hamilton yavaş mıydı , hayır sadece attığı turu yeterli gördü. Son anlarda tur atsa fark atardı o dereceye. Boş argümanlarla konuşmuşsun.

  20. çocuk beni dinle. seanslar arası tur dereceleri havanın durumuna göre değişebilir yağmurlu veya kuru olmak kaydı ile her seansta tur dereceleri sıfırlanır. tur zamanlarının gelişmesi pistin sıcaklığı ve lastiklerin verdiği performansa ve set-uplarla alakalıdır. nereden biliyordun demişsin sen f1i bu yıl izlemeye başladın sanırım. bugün yağmur setupları ve kuru zemin setupları ile tur atan pilotlara bir göz at istersen aradaki farkları görebilirsin. alonso akıllı bir pilot ben ona çamur atmadım şimdi. sadece raikkonende olan set-up lar kuru zemine endeksliydi q1de en hızlı kimi ve rosberg di zemin kuruydu ve rekabetçiydiler. her neyse anlamak zor değil sana anlatacakda değilim 16 senedir bu sporu izliyorum herhalde bişeyleri anlamışımdır. sende anlar anlar gidersin…

  21. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    Garajda mıydın ne biliyon yağmur setup olduğunu adı üstünde Q1 orda 1.olması bişey değiştirmez.Şöyle bişey söleyecem bide.Normal kuru zeminde yapılan sıralamalarda Q1'de 1.olan kaç kere pole kazanmış bi söylermisin.Q1'deki en hızlı zaman Q3'dekınden her zaman yavaştır.Bunu bilmeli yola gelmelisin.

  22. adamlara bak asagıda otobüs bekler gibi kuyruk oluşturmuşlar alonsoya eleştiri yapınca bırak rencide edici lafları küfrediyorlar sonrada gelmiş burada laf ebeliği yapıyorlar raikonen hakkında kuru şikeciler her yarışı parayla satın almadıkları ne belli bunların olur olur çirkeflik içine işlemiş bu alonso ve yaltakçılarının

  23. Çakallık yapan Alonso'nun taraftarları. size soruyorum! kuru zeminde iken 1.seans da en hızlı raikkonen değilmiydi? şimdi gelmiş burda biri bahane diyor biri geçen yarış şöyle demiştin diyor. belli olan şu araç kuru zemin setuplarına ayarlı. ilk seansda alonso neredeydi? rain setupları ile turladığı belli değilmiydi? rosberg de kuru zemin setupları vardı schumide rain ayarı olduğu belli değilmiydi? grosjean kaliteli ve iyi bir pilot gelecek vaat ediyor. ben böyle düşünüyorum ama o kimi kadar iyi değil. bazıları kimiden üstün tutuyor ne oldu bugün? hani grosjean ondan iyiydi?. tecrübe eksikliği grosjeanı mahvetti. bakın beyler konusucaksanız yaptığınız yorumlar garezine olmamalı. tuttuğunuz adam kimse onun haberlerine yorum yaparak vakit geçirin. çocuk gibi olmayın buradada yorum yapıyorsunuz eyvallah herkes yapacak konuşacak ama kuyruk acısı sahibi olduğunuzu bu kadar belli etmeyin. konu ile alakasız ********ça konuşmalar ancak size yakışıyor zaten. laftan anlayacağınızı sanmıyorum genede.

  24. Insallah kuru bir yaris olur yoksa tur yiyecez 🙂

  25. Bahane?
    Yukarıda 1 tane bahane yok,hani başlıkta kışkırtıcı değil başlık kışkırtıcı olsa haberi okumamış diyeceğim.
    Kimi haberinde alonsocuların yorumları ilginç,bir şeyin intikamını mı alıyorsunuz aklınız sıra?

    Yarışa 10. başlamak kötü ama zemin kuru olursa bence iyi bir yükseliş izleyeceğiz.Yağmur olursa bu pozisyonu korumak bile zorlaşabilir.Bugün çok kötü bir yağmur performansı izledik Kimi'den.
    Ama kuru zeminde iyi olduklarını unutmamak lazım,Kimi daha alışmış gibiydi antrenmanlarda filan aracı daha iyi kontrol ediyordu sanki.Umarım kuru zeminde güzel bir yarış izleriz.

  26. alperdunga (Spanish GP-1996) avatarı
    alperdunga (Spanish GP-1996)

    bahaneler, bahaneler…

  27. Durduk yere neden laf atıyosunuz ki onu anlamıyorum sonra millet size laf söyleyince adamlar kötü oluyo

  28. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    gordunmu royal hunt yawas olan kimi degil araç cok bilmisliginin cevabını kimi verdi sana.

  29. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    Laf var icraat yok demı 😀

  30. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    Yağmursuz biraz zor ama az yağmurlu olabilir. Belki de az yağmursuz.

  31. geçen yarış içinde böyle demiştin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir