Sauber Pilotları: "Yağmur Gelene Kadar Çok İyiydik"

yazar:

kategori:

Sauber pilotu, ikinci seansa yumuşak hamurlarını kullanmak zorunda kalmadan geçti ama yağmur başlayınca tempo konusunda sıkıntı yaşadı.

Sıralamayı 13. tamamlayan Kobayashi: “Yazık oldu. Çünkü kuru zeminde son seansa kolayca kalabilirdim. Çok iyi bit tempomuz vardı. Hatta yumuşak hamurları kullanmadım. S2 için orta sertlikteki hamurlarla attığım tur yeteri kadar iyiydi. Ama sonrasında yağmurda yapamadık”

“Kuru şartlarda aracımız gerçekten iyi. Islak zeminde Cuma’ya kıyasla çok daha iyiydik ki o gün çok sıkıntı çektik. Hatalar bulduk ve değişiklikler yaptık ama yine de tamamıyla halledemedik”

Takım arkadaşı Sergio Perez de yağmurdan şikâyet etti.

Perez: “Üzücü. Yağmur gelene kadar işler bizim için gerçekten ümit verici görünüyordu. Yumuşak hamurlara geçtiğimde ilk seansı zirvede tamamladım”

“Ardından S2’de geçiş lastikleri ile piste geç çıktık ve trafiğe takıldık. Önümde araçlar vardı ama yavaşlayamadım; çünkü arkamda da araçlar vardı”


Yorumlar

  1. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Evet gercekten de şans li bı sezon geçiyor yada yağmur Alonso'ya yarıyor diye biliriz ilk galibiyet v son 2 pol yağmur yerine kuru zeminde pek olası gözükmüyordu, ama pit duvarı bence silverstone da hataliydi yumuşak lastiğe son bı kaç tur kala gecebilirlerdi netice tur zamanlarını okuyabiliyor olup webberle aynı tempoda olduklarini göre göre Alonso'yu pite almaları bir galibiyetten etti , ama herseye rağmen bu sene şans yanında rakipleri olmadık sekilde yarış dısı kaldı ve o hep ber yarışta. Puanlar topladı , seZon acik , bakalım son gülen kim olacak , hakedenin kaZanamasini umuyorum sadece, ve bu Alonso olamazsa webber olsun çünkü artık bence fazlasıyla hakediyor bir şampiyonluğu , netice de Button dan ne eksiği var öyle
    Değilmi?

  2. Alonsoyu sevmediğimi sağır sultan bilir ama üçkağıtçı bu sene güzel sürüyor :D.Ama itiraf edin epeyde şansı var.Ferrari pit duvarıda Kanada haricinde bir hata yapmadı galiba ..Farklı takımlarda yarışan pilotlar arasında ikili mücadelede her hangi bir kazaya sebebiyet vermemek için en iyi,sportmence savunma yapan pilotların başında Alonso gelir her zaman demişimdir.Yüzüne de söylerim 🙂

  3. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    sıkıntı yok izlememişsin demekki yoksa yazardın neden yazmayasınki alonsoyu sevmemek tarafsız yorum yapmana engel değil neticede

  4. Ben Alonsoyu engellemedi mi dedim ? Onuda sen belirtmişsin işte ne alakası var görmek istemekle.Ben Alonsoyu engellediği sahneyi izleyemedim görsem yazardım.

  5. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    artı alonso yu engelledi perez, ama nasıl bakıldığıyla alakalı biraz, görmek istemeyince yada nasıl görmek istiyorsa öyle görüyor bazen

  6. Perez galiba Raikkönenı biraz engelledi sıralamalarda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir