Kenan Sofuoğlu Brno'da Pole'de

yazar:

kategori:

Temsilcimiz Kenan Sofuoğlu, bugün yapılan sıralama turlarının ardından, 2’03.217 ile ilk sıranın sahibi oldu.

Kenan Sofuoğlu’nun arkasında 2’03.219 ile Jules Cluzel yer alırken Fabien Foret 2’03.297 ile üçüncü sıranın sahibi oldu. Kenan Sofuoğlu’nun takım arkadaşı Sheridan Morais ise 2’04.094 ile dokuzuncu sırada yer aldı.


Yorumlar

  1. Olay tam olarak nedir :S

  2. abi sana kenanin dedigini kisaca ozetliyim: "orada adamin yanina geldigimde sola viraj var o yuzden olabildigince sagdan girmeniz lazim viraja ama rakibim beni sola dogru gittikce sıkıstırdı o yuzden kafamla saga saga gibisinden isaret yapmak istedim ama disaridan bakinca cok agresif gorundu" 8 dk bununla alakali konusuyo atladigim yerler olabilir..

  3. enzo ferrari avatarı

    açıklamaları çeviren var mı

  4. Benim takıldığım nokta Kawasaki nin WSBK ve Moto GP de son 15 sene içinde markalarda veya sürücülerde şampiyonluğu ya da kayda değer bir başarısı yoktu Bu sezon başında Kenan ın Kawasaki ile anlaştığını duyduğumda Kenan için kayıp bir sezon daha diye düşünmüştüm ama inşallah şampiyonluğu alacak Bazı arkadaşlar şampiyonluğun çok kolay olduğunu zannederek başarı olarak görmüyorlar ama ben katılmıyorum

  5. Aynen bende Kenan neden böyle bir hareket yaptı dıye sorgularken yargısız infaz yapanlar gibi Kenanı eleştirmiştim.

  6. Yarıştan sonra görüntüler düştü ama açıklama yayınlanmayınca öyle göründü. Ben de çok laf ettim adama. Çünkü videoda resmen kasıt görünüyordu.

  7. Daha çok nemalanacaklar Kenan dan ingilizcesi bazı arkadaşlar kadar değilmiş ya

  8. Türk medyasına selam olsun..birçok gazatede sitede kafa attı ibaresini kullandılar..işi bilmeden, kendi sporcusunu yerden yere vuran bir tek biz varız heralde.

  9. oy oy oy. Dani Filth'in dediklerini daha kolay anlıyorum 🙂 Bana bunu hatırlattı.

    İlginç. Niye dikkat çekmedi acaba Foret'in yaptığı?

  10. geçen yaptığı o kafa sallama hareketini neden yaptığını açıkladı.. buyrun buradan bakabilirsiniz : http://www.youtube.com/watch?v=X46unYpmSog&feature=share

  11. Bravo Kenan.

  12. Kenan Brno'da iyi. Geçenki gibi aptallık yapmazsa kanacağını düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir