McLaren: "Kuru Zeminde Çok Rekabetçiyiz"

yazar:

kategori:

Yağmurun etkili olduğu sıralamalarda sıkıntı yaşayan iki pilot, Mark Webber’in vites kutusu değişiminden aldığı 5 sıra grid cezası nedeniyle birer sıra kazandılar.

Ama yarış günü havanın açık olması beklenirken Michael, gelişmiş MP4-27 ile kuru zeminde kendilerine güvendiklerini belirtti.

McLaren’ın kuru zemin temposu sorulduğunda Michael: “Çok rekabetçiyiz. 1. ve 3. antrenmanda her lastik tipinde de çok güçlüydük; özellikle de yarış yükü ile.”

Michael, kendilerini rakipleri ile kıyaslamaktan kaçındı.

Michael: “Tek bildiğim, bizim yaptıklarımızdır. Normalde onlara kıyasla yaptıklarımızdan ve topladığımız veriler, yarın çok güçlü bir yarış aracına sahip olacağımızı gösteriyor.”

McLaren’ın yarın kazanıp kazanamayacağı sorusuna Michael: “Evet, hedefimiz bu”

Michael, kuru zeminde yeteri kadar çalışmamanın, güncellemeler hakkında bilgi eksikliği yaratmayacağını, çünkü pist ile rüzgâr tüneli sonuçlarının bu sene çok iyi uyum içinde olduğunu ifade etti.

Michael: “Bu sene (pist ile rüzgâr tüneli arasındaki) ilişki gerçekten güçlü. Sonunda kafamızı karıştıracak bir parça olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden ilişki iyi.”

 


Yorumlar

  1. bu sam michael gudubeti mclareni de bitirecek. demedi demeyin.

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bahreyn'dede sıralamalarda geride kalan Raikkonen yarışta aracında iyi olması ile bir iyi tırmanış gerçekleştirmiştir.Galibiyeti kaçırdı ancak podyumla noktaladı.Bugün Hockenheim yarışıda kuru zeminde gerçekleşirse eğer Mclaren ve Lotus'tan çok iyi performans bekliyorum.

  3. koca takım ne hallerde vah vah..

    kuru zeminmi..))

  4. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    bu arada şuan gp3 yarışı bitti.hava güllük güneşlik bulut bile yok.daha 4 saat var biliyorum ama hava tahmini akşam 7ye kadar güneşli diyor.

  5. Bence sen dalga geçiyorsun Mclaren en hızlı araç mı? Güldürme beni Allah aşkına. Oruç başına mı vurdu. Tamam hızlı olabilirler, ama en hızlı değil.

  6. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Mclaren gerçekten de kuru zeminde şu anda en hızlı araç dalga geçenleri gördüm yorumlarda bir ferrari fanı olarak gerçekleri söylüyorum,şu anda red bull arasındaki farkı kapatan tek bir takım o da MCLAREN şu anda ferrari en hızlı 3 cu araç durumunda sampiyoan acisindan gelişmek istiyorsak araci geliştirmemiz lazım şu anda kuru zemin bir yarıs izlicek olursak yarisin favorisi vettel ile lewis button arası değişebilir buna %90 eminim Ferrari kuru zeminde en hızlı 3 cu araç olduğundan dolayi bu 2 araca yetişmesi söz konusu değildir,ne kadar da ferrari tutkunu olsakta gerçekleri söylemek her zaman bu sporda önem taşır,Pazar günkü yarışta kuru zemin bir pist olursa alonso liderliği kaptirabilir buna eminim çünkü en hızlı araç biz değiliz!

  7. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Şok şok! Sam Michael'in "Kuru zeminde en hızlı biziz" açıklamasını duyan Hamilton "Allahını seven üstüme toprak atsın" deyip cinnet geçirdi! (Paytung F1 Haberleri)

    =)

  8. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Yarın nler olacağını yarın öğreneceğiz. (sıkı cümle oldu)

    Ama burdan ve bu haftadan net öğreneceğimiz şey Martin'in Sam'in oyun alanını bir hayli geniş tuttuğu ve Sam'in bu işten oldukça keyif aldığı.

    Gayet güzel.

  9. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    Belki :):):)

  10. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Benim bir arkadaşım var, çoğcuğu bir alem. Bize gelirler bazen benim oğlanlan onun çoğuğu araba yarışı oynar, çocğun bir lafı var o geldi aklıma.

    "Ben varya ben, düz yolda acayip hızlı gidiyorum, kimse geçemez beni" der sürekli. Her seferinde de başına bir iş gelir.

    O geldi aklıma nedense.

  11. Hep aynı hikaye :))

  12. Mclaren'in(button) ısrarla biz var ya çok rekabetçiyiz:) tavırları acaba neye işaret ediyor.Tamam güçlendiler ama bu kadar gözümüze sokma işini yapmazdı bu takım..Baskılara dayanamıyorlar herhalde artık..Bizim dominicin sezon başı halleri gibi….

  13. rocco junior avatarı

    Arkadaşlar benden tavsiye,sonuca bakıp rakip ile alay etmeyin.Neticede herkes bize sezon başında hatta başlamadan gülüyordu ama şimdi nerdeyiz.Büyük konuşmayın yarın Mclaren orada olabilir.Bu kadar kibir iyi değil hem pehlivanlar için ne diyorlar alta düştüm diye üzülme üste çıktım diye sevinme değil mi?Yarın her şey olabilir Mclaren kazanabilir.F1de herşey mümkün

  14. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    bu adam gittigi yeri kurutuyor.yarin puan alırsak iyi.

  15. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    evet bende çok umutlandım ama redbull ve ferrari'nin yarış tempolarına göre ne kadar rekabetçiyiz onu anlayamadım. Açıkçası güçlü yarıştan bahsetmiş sam, fakat son yarışlarda lastiklerin nasıl bittiğini ve yarışta süründüğümüzü unutmuş. Umarım tüm sorunlar bitmiştir de artık yarışlardan umutlu olabilirim.

    Sıralamada bir şekilde önde oluyoruz ama yarışta kötüyüz. Yarışı kazanmak biraz boş laf olmuş sanki önümüzde sadece williams,force india ve mercedes olduğunu zannediyor. Bence hamilton için podyum garanti. Gerçekçi hedef 3 ve 4 eğer lastiklerde sorun yaşamazsak. Öndekileri geçmeye çalışırken alonso ve vettel ile oluşan farkı kapatacağımızı hiç sanmıyorum.

    Alonso ve Vettel startta aksikilik yaşamazsa MSC ve diğerleri arkadakileri tutarken 10 saniyeden fazla fark yapabilirler ilk pitstoplara kadar.

  16. sulonsooo sen bu işlerden anlıyorsun galiba yarın puan alabilcek miyiz? "McLaren olarak"
    >:)

  17. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    çoook çooooook hemde öyle böyle değil tarifsiz 😀

  18. mclaren kuru havada rekabetci gercekten.

  19. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    Sonuç yine hüsran Mclarenciler.Söylediklerinden umutlanmayın.

  20. anladık abi rekabetcisiniz… uzun sürüşlerde gayet iyidi mclaren ama diğerleride ne kadar iyi rbr ferrari.

  21. alperdunga (Spanish GP-1996) avatarı
    alperdunga (Spanish GP-1996)

    Onu biliyoruz zaten. Böyle bir açıklamayı Ferrariden duymayalı yıllar oldu üff.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir