Schumacher: "Aracın Sıkarak Suyunu Çıkardım; Azamisi Bu Kadardı"

yazar:

kategori:

Alman pilot, 3. sıradan başladığı yarışta aracının temposu yetmeyince arkasındakilere geçilmeye engel olamadı.

Schumacher: “3çlükten 7.liğe düştük ve evinizde bundan daha iyi bir yarış daha güzel olurdu. Aracı sonuna kadar zorladım ama ne yazık ki bugün ancak bu kadarı olurdu. Yazık. Çünkü bugün bizi destekleyen Mercedes çalışanlarına daha fazlasını vermeyi çok isterdim.”

“Bu hafta sonu öncesinde 5.-7. sıralar arasında yarışmayı bekliyorduk ve elbette 5.lik daha iyi bir seçenekti. Ama 7.lik, bu şartlar alınacakların azamisiydi.”

“İyi bir kalkış yaptım ve Sebastian (Vettel) ile olan kısa mücadelemiz eğlenceliydi. Ondan sonra ne yazık ki çok fazla öne çıkacak şey yoktu; belki de en hızlı turu atmanın haricinde. Bununla birlikte o tempoyu uzun süre devam ettiremedik. Şimdi ileri bakıp gelecek yarışta elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerek.”

Takım arkadaşı Nico Rosberg ise Mercedes ile gerilerden kalkış yapmasına rağmen 10. olmayı başardı.

Rosberg: “Dünkü kötü sıralama nedeniyle geriden başladığım bu yarışta bir puan almak iyi. İyi bir stratejimiz vardı. 21.likten 10.luğa kadar yükselişte birçok kişiyi geçiş sırasında büyük keyif aldım”

“Bazılarını ikişer defa geçmek zorunda kaldım ve güzel manevralar da oldu”


Yorumlar

  1. Evet bekliler ,beklirken de bir kaç fıcı bira içiiirrrler:))).

  2. ali okan yılmaz avatarı
    ali okan yılmaz

    bu benimde cok dikkatimi çekti ama neyi kastettiğini anlamadım. Tahminin Bu redbull'un engine mapping ile ilgili birsey. Red bull 'un yaptıgını bir çok takım yapacak ve ortalık karısacak gibi???????

  3. Enteresan bir güncelleme gelecek demiş. MGP'nin güncellemelerine ne kadar güvenilir bilinmez.

  4. Taraftarlarını sevindirmekten kastı buydu demekki.

  5. Schuminin röportajın devamında şöyle bir cümlesi var başka bir forumdan aldım;
    "Önümüzdeki yarışlada ilginç şeyler olduğunu görebiliriz Yalnızca bir değil bir kaç arabayı endişelendirecek ilginç şeyler. Şimdi önümüzdeki yarışa konsantre olmalıyız. Heyecanlı olacak."

    sizce ne demek istemiş?

  6. Yakup ERCAN avatarı

    Yaw bu takım güncelleme yapmıyacakmıydı alnamya gp de yok sa ben mi yanlış hatırlıyorum.

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/27026-schumacher-almanya-da-taarftarlarini-odullendirmek-istiyor.html#.UA0I9LSdC9Q

    Allah tan yapmışlar yoksa adamlar torrro rossoo larla yarışacaktı herhalde. Yazık yaw o aracın önünde ki yıldızın anlamına hiç yakışmayan bir takım bence.

  7. bu gayet doğal değilmi mgp neree lotus nereee:)

  8. Böylece sözde ''aracımıza uygun'' bir pistten daha elimiz boş döndük artık elle tutulur bir beklenti de kalmadı.Herhalde sezon başından beri araca tek bir vida dahi monte edemeyen takım bu AMG takımdır.

    Her zaman söyledim bu takıma Daimler gereken desteği vermiyor Honda'dan kalma amatör İngilizlerden kurulu bir takımdan fazlasını beklemek yersiz olur.Yeni anlaşmadan gereken mali desteği de alamazsa Force İndia Williams ayarında bir takım çıkacak karşımıza.

    Schumi de artık bu durumdan sıkılmaya başladı bence bu adam 7.lik için savaşacak bir adam değil araç o kadar berbat ki yeni lastiklerle bile 4 tur sonra tur zamanları inanılmaz geriliyor Perez'i yakalayacak derken son 4 tur aynı zamanları yaptılar neredeyse.

    Sözün özü bu sezon da çöpe gitti şu yağmur da bir pazar günü yağmadı ya ona yanarım .

  9. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Sumı hakkında yorum yapmak ıcın epey bekledım, gözlemlerim sonucu nacizhane fikrim;
    Efsane sende bizde taraftarlarında artık kesinlikle ilk uc takımın gerısınde olan bu aracla eski günlerini yakalayamayacagın, ve ziyan ötesi olma durumuna dusmen, karamsarlıgın bana göre senınde bunu bılıyor olman ve önumuzdekı sene mgp de kaldıgında yıne aynı sevıyedekı bır takımın aracı ıle yarısırsam ne olur ? ayrılırsam nereye gıderım Ferrari olmaz, mc lrn olmaz reddbl yıne olmaz, ıns dogru kararı verırsın gelecegın ıcın.

  10. yusuf perçin avatarı
    yusuf perçin

    Concorde anlaşması çok önemli. Bence Schumacherin geleceği bu anlaşmaya bağlı

  11. Schumi bırak bu işleri açık açık söyle " Mercedes Yarışımı Sabote Ediyor " diye tüm takımlar hızlanırken bu mercedes acaba napıyor ? okey'e 4'üncü bekler gibi bekliyorlar mı acaba

  12. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Millet günceleme yaparken bu takım ne yapıyor anlamış değilim bir ferrari fanı olsamda schumiyi hep desteklemisimdir nede osla eski ferrari efsanesi hep kalbimizde yer alacak,şuanda diğer takımlar hızlı olmak için çaba sarf ederken mercedesin aracina baktim o kadar ciddi bir guncelleme yok bunlar nedne mclaren gibi asılmıyorlar araca anlamis değilim,Mercedesin acil guncelleme yapmasi lazim hiç olmassa ilk 3 olmasa bile 4 cu sırada schumiyi görmek mutlu eder bizi aracın acil gelismesi lazim.

  13. schumi mania avatarı

    sen bırakınca bende bıraktım f1 i, geri dönünce senle beraber geri döndüm izlemeye. eskilerdeki gibi haftasonlarına yeni bir heyecan geldi.
    bütün bunlara rağmen eğer seneyede bu acınası MGP de kalacaksan lütfen emekli ol.
    efsaneni ucuzlatmaktan başka bir işe yaramıyor bu alman makyajlı ingilizler.
    zaten seni hiçbir zaman sevmediler hala sevmiyolar (bkz. BBC yayınları) hatta bütün geri dönüşün bir MI6 komplosu bile olabilir 🙂

    GO schumi GO..

  14. Raikkonen06  avatarı

    Ama Kimi Schumi'yi süper geçti o zaman dilim tutuldu heyecandan 🙂

  15. Mercedes Schumacher'i haketmiyor.

  16. Admin yorumumu yayınlarmısınız küfür yok.Önceden hafif tertip yapmıştım ama o kadar sayılmaz.Artık yok. Akıllandım:)).Sadece bu siteye takılıyorum onuda engellemeyin lütfen

  17. 3 teker Shumi:))
    Hakikaten öyle, suyunu çıkardı ve virajlar da bile aracın üç teker gittiğini gördüm.Sen hariç tüm pilotlar 4 teker sürdü. Mercedes ekibi iyi çalışmıyor ve bu da senin yeteneğinin boşa gitmesi demek. Hala taka hala taka. Starttan sonra iki pilot hemen fark açtı ve bu bu zamana kadar hep böyle. Sadece senin sürüş yeteneğini izliyorum yoksa yarış falan bakmam.Özelikle mercedese…

  18. adamım schumi sen bu takıma çoooooook fazlasın yaaaaa:(

    bu takımdan başkasına git dicem ama gitmiceksin çünkü Brawn var… ve sende vefa….

  19. İnşallah kalmaz bu Mercedes'te yoksa biz daha çok bekleriz yarış galibiyetlerini.

  20. deniz kızıl avatarı
    deniz kızıl

    Evet 77 oldu galiba en hızlı tur

  21. seneye massanın yerine ferrariye gel schumi

  22. Aslında daha iyisi olabilirdi, ama pit ekibi 3 pit stopuda yanlış zamanda ve uzun sürede yaptı.
    Ancak şunu gördükki aracında sorun çıkmazsa Schumi yarışu hertürlü takım arkadaşının önünde bitiriyor.

  23. Son pitstop anlamsızdı sanki ?

  24. Serdar Demir avatarı

    Sene başında araç iyi schumi şanssızdı, sonra schuminin şansı tam döndü oh dedik bu sefer de bi baktık ki araç gelişim yarışının çook gerisinde kalmış. Seneye yarışır ya da yarışmaz demiyorum ama eminim ki bu adam seneye mercedeste olmayacak

  25. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Schumacher rekorlarına bir en hızlı tur daha ekledi.

  26. schumikolik avatarı

    Schumacher: "Aracı sonuna kadar zorladım ama ne yazık ki bugün ancak bu kadarı olurdu. Yazık. Çünkü bugün bizi destekleyen Mercedes çalışanlarına daha fazlasını vermeyi çok isterdim."

    Adamın dibisin Schumi! Nerden düştün bu takıma 🙁
    Biz sadece oradasın diye mutluyuz, fazlasına eskilerden alışığız zaten 🙂 sen yarış yeter ama Mercedes de çabalasın artık.

  27. Schumacher- avatarı

    Bugün elimizde kalan sadece fastest lap var …

    Yazıklar olsun Mercedes

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir