Button, Vettel'in Geçişi için Yorum Yapmıyor

yazar:

kategori:

Konu hakkında daha fazla yorum yapmak istemediğini ve kararı yarış komiserlerine bıraktığını söyleyen Button, “Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Televizyon kameraları her şeyi söylüyor. Ben yarıştan konuşmayı tercih ederim” diyor.

Vettel, o anda dışarı çıktığını çünkü Button ile temas yaşamaktan kaçındığını belirterek, McLaren pilotunun nerede olduğunu bilmediğini söyledi.

Vettel, “Zor bir andı ve içeride olup  olmadığını bilmiyordum. Orada son yaşamak isteyeceğiniz şey temastır. Otomobilin kenarından onu göremiyordum, ben de yeterli boşluğu bırakmaya çalıştım ve dışarı çıktım. Hepimiz lastiklerimizle sorun yaşıyorduk. Jenson için de  durum öyleydi sanıyorum. Ben de bu yüzden onu geçtim.”

“Hâlâ orada olduğunu düşünüyordum ve kapıyı çok erken kapatmak istemedim. Biraz boşluk bırakmak istedim. Sonlarda en son isteyeceğiniz şey kaza yapmaktır. Ben de bu yüzden güvenli olması için pist dışına çıktım. Onun da kaygan bölümde yol tutuşu yoktu ve onu geçebildim.”

 


Yorumlar

  1. onur çakır avatarı

    ceza geldi 20 saniye cezası

  2. rocco junior avatarı

    temastan kaçınmaya çalışıyor ama nerde olduğunu bilmiyorum diyor.podyuma doğru çıkarken 2li bunu konuştu ve sağda mısın solda mısın bilmiyordum dedi vettel.kadir inanır buna 🙂

  3. sizlerde alonso daha fazla puan alsın diye kendinizi parçalıyorsunuz.

  4. Alakası yok Vettel efendi..Button kapıyı kapamıştı ve dönüşte aracını doğru yerde konumlandırdı..pist üzerinde kalsaydın yavaşlamak zorunda kalacaktın..sen ivmeni kaybetmemek için hızını kesmeden ve virajı geniş alarak pistin dışında bir seyahate çıktın!!!döndüğünde de Button arkandaydı elbette…

  5. Bana göre ceza sürpriz olur ve kafalar biraz karışır.. Button'ın da umurunda olmadığını düşünmek istiyorum(aslında Button'ın açıklamaları doğru aksettirildiyse ceza beklediği anlamı çıkıyor).. Yine de kafaya takılacak bir durum yok, ceza olmamalı..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir