Basın – Raikkonen 2009'dan Sonra Emekli Olacak

yazar:

kategori:

Fernando Alonso’nun 2010’da Ferrari’ye geçeceği yönünde spekülasyonların çıkmasının ardından son şampiyon Kimi Raikkonen’in 2009’dan sonra sporu bırakabileceği yönünde haberler çıktı.

Bugün Almanya gazeteleri ‘Rheinischen Post’ ve ‘TZ”de çıkan haberlerde Fin pilotun gelecek sene sonrası için Ferrari ile anlaşmasını yenilemeyeceği iddia edildi.

Rheinischen Post’a göre Raikkonen geçtiğimiz günlerde bir partide arkadaşlarına çok fazla sporda kalmak istemediğini söyledi.

Gazeteye konuşan Fin pilotun arkadaşı "Kimi araçları seviyor ancak Formula 1’de diğer her şeyden nefret ediyor."

"Umumi görünüşler, projektörler altında yaşam; bunlar için daha fazla isteği yok." dedi.


Yorumlar

  1. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    2 saattir söylemeye calısıyorum işte.. güyya ferrariyi tutuoo .. yazık ya yazıkk

  2. massathebest çok provakatif düşünüyorsun ben senin kırmızı olmandan şüphe ediyorum..senin rengin kırmızı değil griiii dostum affedersin ama.. sana karşılık vermicem bundan sonra..

  3. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    çünküü inadına yapıyosun bizim amacımızz massaya kötü bişey sölemek değilkii.. tabi sen bunları anlasaydınn şimdiye kadar anlardınn..

  4. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    aynen.. !

  5. evet, felipe'yle ilgili haberleri sabote etmeyiniz bundan sonra, ben hiçbir haber hatırlamıyorum ki altındaki mesajlar komple silinsin. sayenizde bunu da gördük. o haberi baltalamasaydınız ben şu yazdıklarımın hiçbirisini yazmazdım. ama herşeyin bir karşılığı var. haberle ilgili yorum yazın ben de haberle ilgili yorum yazayım. yoksa böyle devam.

  6. hadi asıl konumuza dönelim.. yakında bir açıklama geleceğini düşünüyorum Ferrarinden bu çıkan haberlere.. sanmıyorum ki bıraksın.. 4 yıl üst üste şampiyonluk bekliyorum kimi'den..

  7. massa haberine yorum yazılamıyor mu?
    burada bile kimisever-massaseverler arasında böyle bir tartışma varsa kimbilir ferrari padoğunda neler vardır?
    way bu ferrarinin haline geleceğine 🙂

  8. 1 tane pelippe 😀 neye yetti şimdiye kadar :DDDDDDDDDDDDDDDDDD komiksin yahu güldürdün beni.. hep laf.. pelippe 😀 nin hiç icratini görmedik.. hala 1 tane pelippe yeter diyosun..

  9. ama size 50 tane değil, 1 felipe bile yeter.

  10. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    arkadaslar burdaki herkesten özür diliyorum. şu massathebest adına.. bende ona cevap verirkenn rahatsız ediyo olabilirim k.bakmayın. ama dediği lafları görüyo ve okuyosunuz. artık ne diyebilirim ki daha. herkes aynı takımı sevmek aynı pilotu tutmakk zorunda değil. ben bundan bahsetmiyorum. massathebest sana kaç kere söyledim dimi uzatma artıkk herkes rahatsız oluyooo diye neymiş pazaritzler konusunda ihtisas yapmışım. bu lafı ancakk cocuklar söylerr.. böylee düzeysizz konusmaya devam edilcek anlaşıldı artık. massathebest in yorumlarının silinmesini rica ediyorum.. baskada bişe sölemiicem artık sen kendin yaz dur kardeşimm bi f1 içinde insanların kalbini kırmaya devam ett eminim bigünn ters birine rastlarsın o zaman hiçbişey yazamassın..

  11. masssssssssssssathebest hala savunma yapıyorsun kardeş… geç bunları.. herşey ortada.. geçen yıl şampiyon oldu kimi… ilk senesinde hemide alışık olmadığı lastikler vardı.. massa kaç yıldır ferraride ne oldu.. bu sene yine kimi massadan önde yalan mı.. bırakın artık tartışmayı.. 50 kişilik massa savunması bile yapsan gerçekleri göremeyecek kadar körsün… sana 50 taraftar değil 50 tane göz lazım..

  12. ben kimi'nin bırakması taraftarıyım hem de bu sene sonunda, iyi bir pilot olduğunu görmemiz için şampiyon olmasınada gerek yoktu, 35'ine kadar kalıp bir şeyler ispatlamasınada gerek yok.bu işi bilenler tarafından yeteri kadar takdir gördü, f1'e gelmek için bir sürü şampiyonluğa ihtiyaç duymadı, yada ilk yarışını kazanmak için yıllarca çalışmaya yada iyi bir takıma geçmek için yıllarca beklemeye gerek görmedi.yeteneği ve istikrarı f1'e geldiğinde zaten vardı.o f1 için güzel bir taddı onu sevdik, o gidince f1 in yeteri kadar tadı olur merak etmeyin arkadaşlar, senna ölünce, mika gidince f1 bitmedi o gidincede bitmez.

  13. kimi number one senin hangi ruh haliyle nasıl yazı yazdığını bilmiyorum ama hiç te meraklı değilim öğrenmeye şu yazdıklarını gördükten sonra. parazit konusunda ihtisas yapmışsın anlaşıldı, yazdıkların da bunun en güzel örneği. beğenmiyorsan okuma, okuyorsan cevap yazma, yazıyorsan karşılığına katlan. sizin sayınızın çok olması savunduğunuzun haklı olduğunu göstermez. hemen başladı yine kimi dayanışması. haklısın katılıyorum doğru söylüyorsun falan filan. tabi zorluktan kuvvet doğuyor değil mi? ama merak etmeyin, ben 50 kişilik felipe taraftarı yazısı da yazarım.

  14. ''MassaTheBest'' Ben Felipe'yi eleştirirken hiç bir zaman hayalden sözlerle eleştirmedim melbourne'de qitti f2008'in burnunu bariyere gömdü? eleştirdim. Malezyada spin attı eleştirdim ve eleştirileri hakediyordu.. Bahreynde Kazandı Sevindim Takımımın Pilotu ama Sen Kuyruk Acından dolayı Monaco'da 9.olan Kimi'yi Bir Anda Topa Tuttun? İçinden Hesaplısın sen daha fazlada konusmak istemiyorum Felipe Kazandıgı zaman Seviniyorum senin gibi Ferrarici Değilim Massa Yarıs Dısı Kalsada Kimi Puan Alsa Demıyorum ama senın bunların tam tersıne soyledıgın kısılıgınden belli..

  15. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    ewet massathebest bu konuu daha fazla uzamasın. herkese ayıp oluyoo sayende konu nerelere geldii..

  16. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    biz senmiyizz ya ? ne zaman gördün benim massayla böyleee dalga gecçtiğiimi.yazdıklarımı okuyamıosunn galibaaa. massayı sevdiğimi bin kere söyledim dimi . asıl sabote eden biri warsa o da sensinn. ve hala senin yorumlarınıı silmeden buraya koyuyolar ya şaşırıyorum..

  17. massathebest provake etme burdaki insanları.. diğer arkadaşlarda cvb vermesin.. konuyu nerden nereye getirdiniz.. ayıp ya.. seviyeli bir yorum bekliyorum herkesten..

  18. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    ewett yorumlar silinmesinnn artıkk.. ! arkadass gelipp hakarett ediyoo kimiye biz burdaa bişeyler acıklamaya baslayınca yorumumuz siliniyor. lütfen biraz daha dikkatli okumanızı rica ediyorum..sevgiler

  19. arkadaşlar daha sakin.. (massathbest) ayrıca ben kimi'nin 35 yaşına kadar F1'i bırakacağını düşünmüyorum.. üst üste 4 yıl şampiyonluk bekliyorum.. madem şöhretinin en üst noktasında bırakacak..2 yıl üst üste şampiyon olsa bile fazla ses getirmeycektir.. o sebeple 4 yıl şampiyonluk bekliyorum kimi'den.. inş..

  20. bu güzel düşünceleri felipe haberini sabote edenlere de söylerseniz sevinirim arkadaşım. uğur aras ben tuttuğum pilotla ilgili güzel bir haberin sizin mesajlarınız sonucu sabote edildiğini gördüm. bak altına bir tane yorum kalmış mı? sizin hakkınız var mı bu şekilde davranmaya? ama iş rai haberine gelince birden aslan kesiliyorsun. işin sivriliği de bana kalıyor. felipe'nin haberlerine rai'yi sokarken bu uyarılarını neden kendine ve bazı arkadaşlara yapmadın? bir habere farklı diğerine farklı davranış içerisinde olduğunuz sürece, ben daha çok sivrilik yaparım, yazımı da yazarım.

  21. Bu haberde yorumları silen admin arkadaslar biraz daha öz verili olsunlar kavga cıkar diye sildiler belki ama kavgaya mahal veren ilk yorum benim değil ve silmemişler ''MassaTheBest'' adlı arkadasın yorumu neden silinmemiş anlayamadım ben yazıdgım zmn massayla alakası yok denıyor siliniyor ''MassaTheBest''in Yorumuna ne demeli Sayın Adminler! neresi haberle alakalı? millet vekili felan ?? adillik yaptıgınızı düşünüyorsunuz sanırım.. saygılar.

  22. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    erhanf1 sana hak veriyorum. ve şu massabest yüzünden bende bu durumlara düşüyorum. normalde burası düzeyli yorum yapıp sohbet edebilen arkadasların bulunduğu bi yer. ama anlamayan ve sürekli parazit yapan kimiye hakaret edermişcesine konusan arkadassın söylediklerine daha fazla susamıyorum kusura bakamyın.

  23. burada aşağılamak,kafa bulmak,dalga geçmek serbest bak massathebest öyle yazıyor silinmiyor sende öyle yaz uğur kardeşim, o zaman silinmez

  24. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    massabestt daha fazla uzatmamanı öneriyorum sana. benim ne nası ve ne şekilde yazdığımı sana acıklayamam. zaten işe yaramaz. o yuzden sus en azından benim yorumlaraa asla karşılıkk verme !

  25. Şu başlık altında bir çok yorum yapılmış ama yarısından çoğu gereksiz 5 yaşındaki çocukların yaptığı laf kavgasına benziyor. Tartışan arkadaşlar yazdıkları mesajları bir kez okusun ne demek istediğimi anlarlar (umarım).

    Ben ve benim gibi bir çokları bu siteye düşüncelerini paylaşmak ve seviyeli bir şekilde tartışmak için üye oldu bu tür saçmalıkları görmek için değil. Hiç olmazsa bize saygı duyun. Veya çıkıp bu site budur daha fazlası yok deyin bir daha girmeyelim bu siteye.

  26. Bakın Kardesım Benım Yorumu silmeye hakkınız yok ben burda konusuyorsam kımseye garezıne konusmuyorum. Ortadan yazıyorum MassaTheBest Sen Kimi'yi aşşalayınca Ki hakkın yok bende hakkım olmadıgı halde Massayı aşşalıyorum.. Sana Bi Düşmanlıgım oldugu ıcın değil bilmem anlatabiliyormuyum bir tek kanalda sivrilik yapan sensin bunu da gör yani bi zahmet…! eğer benim yorumumda argo kufur içeren cumleler gorduysenız sılın ama goruyorumki normal yazdıgım bile siliniyor! iyi silmeler…

  27. habere bakılırsa sen rai'ni alıp gideceksin galiba haberin var mı?? ayrıca şunu söyleyeyim, massa haberine 2 nci yorumu sen yazmışsın, konunun açıldığı falan yok direk sen girmişsin konuya zaten. kenidn başlatıp kendin konu açıldığı için yazdım diye bir bahane bulmuşsun ancak yok yemezler. konuştuğun gibi davran dedik olmadı, yazdığını hatırla dedik olmadı, hatırlayıp işine gelmediğini söyledik o da olmadı. o zaman katlanacaksın tabi, 3 kuruşa 5 köfte yok, ben konuştum sen konuşma yok. yediğin yemeğin parasını elbette ödeyeceksin. felipe'ye güzel güzel yazmışsan, kimi'ye yazılanı da güzel güzel dinleyeceksin.

  28. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    : ) ) şu f1 olayınıı ne halee cevirdii bu massabestt..

  29. övdüğünü anlayamamışım özür dilerim, yalnız bu kadar yazıp kendini yoracağına kimithebest yazsaydın biz anlardık.pardon ya kimi taraftarları laftan anlamaz dimi unuttum birden.sevgiler…

  30. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    yaa kardeşim sen al massanıdaa gitt walla bakk . madem Massa dan başkaa pilot tanımıyosun ne diyeee gelipp başka pilotların haberlerii hakkında yorum yapıyosunn . allah allah ya bu kadarda olmazzzzzzzz

  31. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    power ben diyorum ama anlamak istemiyo arkadass napalımm katlanıcaz..

  32. bak ne güzel şeyler yazmışım övmüşüm rai'yi. senin içinden geçenleri ben yazmışım, teşekkür edeceğine yaptığına bak, çok ayıp power 🙂

  33. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    ben massa haberlerii altına ewet kimiyle bi takım şeyler yazdım ama konu acılmıştı sırası gelmişti. senin gibii roman yazmamıştım üstelik massaylada dalga gecmemiştimm. ne biçim sevgi seninki anlamıoyurm ben insan sevdiği pilotun takımınıda tutar diğer pilotunuda. ben ferrariciyim Kimiyi de massayıda severim . ama senin gibi gereksiz konuşann yanii Kimi hakkında görmedimm. ruh durumunla alakalı bişey olsaa gerek. ben uztamıycam daha fazla yoksa kendimi tutamam. bu konu yüzünden de kalp kırmam. ama seni bilemiycem sendede o ışıkk war aslında farkında değilsin ama.neysee susuyorumm benn ama rica ediyorum senden böyle sacma yorumlar yazma kimiyi sevmek zorunda değilsin ama bu kadardaa hakarett edermişcesinee dalga gecemessinnn !

  34. provoke edici ve düzeysiz mesaj nasıl olur öğrenmek istiyenlere…
    kimiii duy bizi. bırakma bizi. sen olmazsan biz ne yaparız? f1 diye neyi seyrederiz? sen olmazsan f1'in hali nice olur? diğer 19 pilot yarışlara çıkmaz, takımlar yarışalara gitmez, araçların tekeri dönmez, her piste kar yağar. f1'de senden daha hızlısı yok senden daha yeteneklisi yok senden daha iyi süreni yok. sen 2 tekerle bile kazanırsın. araçtan motoru çıkarıp ayaklarınla ittirsen bile galip gelirsin. elinin ucuyla sürsen poleyi alırsın. birazcık şansın olsa her yarışta herkese tur bindirirsin. galip gelemediğin podyuma çıkamadığın poleyi alamadığın kaza yaptığın takım arkadaşına geçildiğin pist üstünde geçildiğin iyi performans gösteremediğin durumlarda da biliriz ki sen mutlaka şanssızsındır. bunlardan birini yatığın yarışlarda da biliriz ki bu senin üstün kabiliyetinin üstün hızının üstün performansının sonucudur. kimi nereye gidiyorsun, dur daha seni milletvekili yapacaktık, başbakan yapacaktık, herhangi bir ülkeye lider yapacaktık. fia başkanı yapacaktık. f1'i icad eden adam olduğunu söyleyecektik. ferrari patronu yapacaktık. hatta tüm takımların patronu, tüm pilotların öğreticisi yapacaktık seni.

  35. ben sana konuştuğun gibi davran diyorum ama sende o ışık yok. olacağını da sanmam. eyvallah karşılığını da alırsın o zaman. sen yazdıklarını söylediklerini unutuyorsan, olmamış gibi davranıyorsan bu senin ya sağlığınla ilgilidir yada büyümediğini gösterir. hele de hatırlamak istemiyorsan, işine gelmiyorsa bu en tehlikeli olanıdır ve istesen de düzeltemezsin.

  36. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    sen benim nasıı konuştuğuma nası davrandığıma karışamassın aklından cıkar bi kere onu. ben senin şahsına bişey sölüyomuyum. sölemem de zaten. ama o akdar gereksiz yorum yazmışsın ki susuyım görmezden geliyim diyorum yapamıyorum. niye kabullenemiyosun kii kimi diye bi pilot olduğunu. şu yazdığın yorum adamla dalga gecmekten baska bişey değil. cocukmusun sen ya

  37. kimi nuber one, felipe haberilerini mesaj kirliliğiyle sabote edenlerin başında da sen geliyorsun. sonra zeytin yağı gibi rai haberine yorum yazma diyebiliyorsun. biraz daha saydam olmayı denesen. arkanda ne varsa bu taraftan görülebiliyor. biraz konuştuğun gibi davranabilirsen bu problemin ortadan kalkar düşüncesindeyim.

  38. hakaret ve küfür içermeyen forum mesajları dünyanın her yerinde kabul görür.lütfen yorumları geri getirin.

  39. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    olamaz yaa bırakmamalıı f1 i ! daha cokk zamanıı war onunnn. :(( bu arada ugur arkadasım sanada katılıyorum. massabestt kimiyle dalga geciceğinee biraz gerceklerii görr . kimiyle ilgili haberlerinn altınadaa massayla ilgilii yazılar yazma. walla şaşırıyorum sana ya utanmasann massa gelmiş geçmişş en büyük pilot diyeceksinn. gıcıklık olsun diyee bu tür yorumlarr yapma yeter yanii !

  40. uğur aras gitmem neden seni çok mutlu edecek? rahatsız mı oluyorsun? garezine konuşma diyeceğine felipe haberlerinin altına yorum yazıp ortalığı karıştıranlara (ki bunlardan biri de sensin) dur de. ''massa'nın formu rakiplerini etkiliyor'' haberini kimi'den başkasının başarılı olmasına dayanamadığınız için mesajlarla sabote edeceksiniz, rai'nin haberine girme diyeceksin. hadi ya ?? tabi ne güzel atıp tutuyorsunuz değil mi, kimse girmesin kendimiz pişirelim kendimiz yiyelim biri orta yapsın öbürü gol atsın. felipe haberi olursa da oraya bir sefer düzenleyip tüm nefretimizi dökelim haberi sabote edelim. tabi şimdi rahatsızlığın daha iyi anlaşılabiliyor. fakat şunu söyleyeyim felipe ferrari'de ve ben burada olmaya devam edeceğim. rahatsızlığın sana ait olur, istersen gidebilirsin ben bunun farkına bile varmam. felipe'den başkasını gözüm gürmüyor ise ortak bir noktamız olmuş olur ancak ben sana yetişemem bu konuda. ayrıca şu aslan meselesine gelince, derler ki dedektif sanlı (pardon uğur aras) şehirde kimi'ye laf atıldığını duyunca 15 aslan gücünde saldırgan olur, felipe'nin başarılı olduğunu söyleyenleri görünce 25 kaplan gücünde tahammülsüz ve görmezden gelir. -de bu aslanlar kaplanlar yeter mi bilmem.

  41. haberde massa ile ilgili ya da yorumlarda massa ile ilgili bir konu yok..

  42. Bende ''Kimi giderse yarışın havası kaçar'' diyenlerin karşısındayım.Apocanında dedigi gibi Schumi gitti heyecan sürüyor Kimi gidince mi heyecan ve yarışın havası sönecek.Fanatik kimici arkadaşlar hep böle malesef.

  43. kimiii duy bizi. bırakma bizi. sen olmazsan biz ne yaparız? f1 diye neyi seyrederiz? sen olmazsan f1'in hali nice olur? diğer 19 pilot yarışlara çıkmaz, takımlar yarışalara gitmez, araçların tekeri dönmez, her piste kar yağar. f1'de senden daha hızlısı yok senden daha yeteneklisi yok senden daha iyi süreni yok. sen 2 tekerle bile kazanırsın. araçtan motoru çıkarıp ayaklarınla ittirsen bile galip gelirsin. elinin ucuyla sürsen poleyi alırsın. birazcık şansın olsa her yarışta herkese tur bindirirsin. galip gelemediğin podyuma çıkamadığın poleyi alamadığın kaza yaptığın takım arkadaşına geçildiğin pist üstünde geçildiğin iyi performans gösteremediğin durumlarda da biliriz ki sen mutlaka şanssızsındır. bunlardan birini yatığın yarışlarda da biliriz ki bu senin üstün kabiliyetinin üstün hızının üstün performansının sonucudur. kimi nereye gidiyorsun, dur daha seni milletvekili yapacaktık, başbakan yapacaktık, herhangi bir ülkeye lider yapacaktık. fia başkanı yapacaktık. f1'i icad eden adam olduğunu söyleyecektik. ferrari patronu yapacaktık. hatta tüm takımların patronu, tüm pilotların öğreticisi yapacaktık seni.

  44. diğer 19 pilot hiç bir işe yaramıyor zaten f1de. raikkonen olmasa ne yapardık bilmiyorum. f1 kepenki kapatıp gider artık..

  45. tüm pilotlar heyecan katıyor o yüzden tek bir pilottan bahsetmek saçma olur..

  46. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    bence de havası kaçar..yarışa bu kadar heyecan katan başka bir pilot var mı?…..

  47. evet Abdullah kardeşim doğru söylemişsin biri gider diğer gelir ne efsaneler gitti F1'den ama hala dünyanın en çok izlenen organizasyonu..

  48. neden kimi bırakırsa f1in havası kaçsın ki? michael schumacher bile bırakınca hiçbir şeyin havası kaçmadı, her şey devam etti ve ediyor. hiç bir eksiklik olacağını düşünmüyorum açıkçası

  49. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    eğer haber yalansa ferrari takımı anlaşmasını uzatmalıki herkez rahat etsin kimi yaa şampıyon olana kadarmıydı yapma daha 29 yaşındasın napıcan bırakıpta
    kimi bırakırsa zaten F1 havası bir kaç sene kaçaçaktır
    umarım anlaşmasını uzatırlar ve böyle bir niyetinin lmadığı anlaşılır bunu yapacaklarsada lütfen MONZA yı beklemesinler

  50. Adam şişenin dibini bulamıyo bırakınca şişe dibi bulmada pole pozişını kimseye kaptırmaz.Ayrıca bu da onun özeli kmiseyi ilgilendirmez.Kimi kardeş bizim masayada bekleriz!e açarız senin için bi büyük yanında ızgara lüfer!!!

  51. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    eğer gerçekten böyle bir durum varsa çok üzülürüm.Böyle yarışlara heyecen katan birinin bırakması çok üzücü.. tüm spor hayatı boyunca tüm rakiplerine karşı saygılı ve polemiğe girmeyen bir yapıdaydı.Ayrıca takım arkadaşlarını hızıyla hep 2.koltuğa itmiştir.son örnek massa kanıt 2007(Ayrıca hiçbir zaman arkadaşının önüne atlayarak engel olmamıştır örnek massa kanıt 2008 monako)….

  52. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    O da kıvırmaya başlamış.

  53. bırakması çok üzücü gerçekten ama bende maalesef devam edeceğini ummuyorum. kimi özgür bir kişiliğe sahip, heyecanı seviyor,ama baskı altında olmayı sevmiyor.f1 konusunda istediğini aldı, ve yetei kadar da heyacan verdi.

  54. arkadaşlar kimi neden yavaş bilen var mı

  55. recep ivedik avatarı

    Kimi ferrariye tarnsferinden sonra açıklamalarında şöle demişti… zamanında bırakmak isterim yani tepedeyken bırakmak isterim şimdilik 3 yıllık sözleşmem var sonrasında devam edip etmem konusunda bi karara varıcam demişti..zannediyorum ki kimi schimi gibi zindeyken bırakabilir çünkü bu demeçleri verdiğinde devid ve rubens veya diğer yukarıdan düşen pilotlar gibi olmak istemiyor….bende bırakmasını istemem ama gerçek bu onun yaşamı ve onun kararları.

  56. biraz da olsa inandırıcı olmaya başlıyor bu söylentiler..

  57. ayşegül kılınçer avatarı
    ayşegül kılınçer

    belli bişey zaten
    ama f1 adına bu kadar erken bırakması üzücü bir durum.
    en azından 10-12 yıl yarışmış olarak bırakmasını diliyorum

  58. Kimi'nin 2009da bırakacağını zannetmemekle birlikte Kimi'nin araçlar dışında f1'i sevmediği zaten aşikar bi şey.. neyse, 3 şampiyonlukta yeter, yani 209da olabilir. 🙂

  59. bu kadar sallanmaz artık ben sadece bizim basın böyle şaçma haberler yapar diyordum ama avrupa bizden daha vahim bu konuda galiba :))

  60. Çok yeni bir haber değil bu. Daha önce de benzer iddaalar gündemdeydi.

  61. aaaa kimi nasıl yaparsın bunu 😛

  62. kimii deli etme adamı.
    çıkıpda "kimi bırakma" diye bağıralımmı.
    yeteneklisin, 35 den aşağı bırakma. 30 yaşında bırakılırmı bu spor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir