Hamilton: "Lastiğimin Patlaması Acımasız Bir Talihsizlik"

yazar:

kategori:

İngiliz pilot, kalkışın hemen ardından yaşanan temasta Felipe Massa’dan kopan parçaların kurbanı oldu ve lastiği patladı. Geriye düşen Hamilton, aracındaki oluşan hasar nedeniyle sonunda yarış dışı kaldı.

Formula 1’deki 100. yarışını kötü tamamlayan Hamilton: “İkinci turda lastiğimin patlaması inanılmaz derece talihsizlikti. Pistin enlemesine tamamı kalıntılarla kaplıydı ve (kalıntı yığınının) içinden geçmekten başka bir seçeneğim yoktu”

“O anda daha büyük hayal kırıklığı ise (oradan geçen) 8. araç olmamdı. Yani lastiği patlayan kişi olmak ancak acımasız bir talihsizliktir.”

“Lastik patlamasından sonra aracın eskisi gibi olmadığı hemen anlaşılıyordu. Bununla birlikte, birkaç tur sonra sürüş stilimi yeni hale uydurabildim ve araç, orta bölümde iyi bir tempoya sahipti. Ama arka taraftaki hasarla dürüst olmak gerekirse o kadar uzun süre pistte kalmakla şanslıymışız”

McLaren pilotu yine de güncellenmiş MP4-27’nin temposundan ümitlendi.

Hamilton: “En azından pistte biraz eğlenebildim. (Yarışın) Orta bölümünde tempom, liderlerle boy ölçüşecek seviyedeydi. Ve bu beni cesaretlendirdi. Çünkü aracımızın bu hafta sonu çok hızlı olduğunu biliyorum”

“Bu tempo artık cepte ve gelecek hafta sonu Macaristan’a götüreceğiz. 5 gün sonra tekrar aracıma bineceğim ve böyle bir günden sonra benim için en iyi haber bu”


Yorumlar

“Hamilton: "Lastiğimin Patlaması Acımasız Bir Talihsizlik"” için 15 yanıt

  1. ICEMAN RAiKKONEN avatarı
    ICEMAN RAiKKONEN

    Hamilton'ın lastiğinin patladığı anda Raikkonen Hamilton'a atak yapıcak kadar yakındı ki atağıda yapmıştı bu yüzden Hamilton biraz dışarı doğru açıldı.Hamilton'ın lastiği patlamasaydı eğer Raikkonen ve Hamilton yarışın başlarında bize çok güzel bir mücadele izlettirirdi.

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    LAstik patlaması iyi bir mücadeleye limon sıkmış oldu.Buttonun olduğu yerde hamilton olsaydı güzel bir seyir olurdu.

    Massanın kanadı kırıldıktan sonra grubun tekrar aynı yere gelmesi için yaklaşık 1 dakikalık bir zaman dilimi vardı.Parçaların olduğu start düzlüğü ve orada bir çok görevli mevcuttu.Neden o 1 dakikalık zaman diliminde müdahale etmediler.Mesela geçen yıl kanadada görevliler parçaları toplamıştı.Riskliydi çünkü hangi aracın nerede olduğu belli değildi.Ama burada grubun parçalara tekrar gelebilmesi için yeterli temizlik zamanı vardı.

    Herneyse geçmiş olsun.Aracın hızlanmış olması bu talihsizliğin acısını hafifletecektir.

  3. Herkes geçer oradan gelir Hamilton'ın lastiği patlar. Bu sene şans yanımızda olsa kafadan 50 puanı daha vardı Lewis'in.

  4. Noldu Sizin parmak çocuk tur yiyen pilota geçilince sizinde Hamilton düşmanlığımı başladı. Sizin ağlak ve yeteneksiz velet anca takım arkadaşını ekarte ettirir. hızlı bir araç olmadığı zaman sürünür gider. Sizde anca onun gibi zırlarsınız. İllegal araçla şampiyon olan yeteneksiz bir veletin taraftarları.

  5. pistin üzerindeki parçaların temizlenmesi gerekmezmiydi ? SC girmeliydi bence, hamilton taraftarı olduğum için söylemiyorum, bikaç araba daha zarar gördü, bence yazık oldu

  6. onur çakır avatarı

    Yine Massa Yine Hamilton Yan Yana Olmadan Bile Birbirlerine Zarar Verebiliyorla Ya Helal Olsun Onlara

  7. SEN HEYECANSIN,TARZ SIN,SEN OLMASAN BU F1 İN TADI OLMAZ ARKADAŞ

  8. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    15 senelik f1 izleyıcı kaariyerımde özel yerı olan ve bana göre hala gelmıs geçmıs öndeki sürücüye atak babında en sasırtıcı. en cesur en olmadık sekılde en iyi geçişleri yapan yek şahıssın inş daha ıyı gunler olacak, olmalı.

  9. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Ağlama lewis hepsi geçer..

  10. Çok iyiydin Lewis. Seni öndekilerle aynı yere konumlandırmak McLaren pit duvarının yaptığı çok iyi bir taktikti. Çünkü odaklanmanı sağladı. Bizimkilerde çok iyi veriler topladı hayliyle.

    Bu takıımı ve seni seviyorum kardeşim heyecansız bir yarışı bile izlenecek hale getiriyorsunuz.

    Kendimi avutmaya çalışıyorum şuan. Çünkü yapacak bir şey yok ne yapayım Yarın yine iş var.

  11. işte şanssızlık budur. ordan 20 araç geçer, birinin lastiği patlarsa, bu şanssızlıktır bu kadar net. Bunun dışında pit stoplarda yapılan hatalar falan şanssızlık değildir, takımın hatasıdır

  12. Şanssızlıklar ve takımın hatalarından dolayı lewis şuana kadar 70 puan falan kaybetmiştir herhalde alonso ve ferrari istikrarlı oldular ve takım olarak hata yapmadıkları için şuan bu konumdalar. İstikrarlı olmak içinde biraz şansın yanınızda olması şart yoksa olmayınca olmuyor ne yazıkki. Umarım macaristanda şans yanında olur

  13. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    macaristanı kazanırsak ve 1 aylık aradan sonra ikinci sezonun açılış yarışı olan SPA'yıda kazanırsak ivme yakalayabiliriz.

    Szonun ikinci yarısında bize uygun pistler daha çok. SPA,Monza,Kore,Amerika gibi çok süper yarışlarımız olacak.

  14. Bugün bu adama üzüldüm gerçekten.
    İyi de bir hızı vardı ama resmen yazık oldu.

  15. Hala şans faktörünün olmadığına inanan arkadaşlara sorarım bu da mı Lewisin yüzünden oldu? Kendisinden önce 8 araç geçti hiç birinin lastiği patlamadı geldi lewisin lastiği patladı. Herkesin şanssızlık yaşadığı zamanlar olur ama belli kişiler her zaman daha şanssız olur Lewis kesinlikle şanslı değil bu sene kendisinden kaynaklanan hata bu sene çok azdı. Schumiyle, Lewis bu sezonun en şanssız isimler şüphesiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir