2012 Almanya GP'nin Yıldızı Kim?

yazar:

kategori:

Yorumlar

  1. Yooo, bir cok kisi kendi tuttugu pilota vermiyor, tabi fanatiklik yapanlar var ama bence onlar azinlikta. Bak mesela ben iyi performansina ragmen Raikkonen dememisim, ustune Raikkonen dusmani RoyalHunt Button ve Raikkonen demis 🙂

  2. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    İzlediğim en etkileyici Raikkonen'di . 2005 ruhu geri gelmiş gibi hissettim . Macaristan ve sonrasına göz kırptık.

    hadi hayırlısı . Yarışın yıldızı Raikkonen..

  3. Alonso , Raikkonen ve Sauber Pilotları arasında kararsız kaldım, aslında button'da çok iyi yarıştı ama lastik kullanımıyla hep öne çıkan bir pilotun son turlarda yaşadığı düşüş hayal kırıklığı..

  4. Cihangir bu benim sadece at gözlüğümü çıkardım

  5. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Seen olamazsın bu, ki sensen saygılar bay rambo.

  6. Efendiler………………………..
    Herkes objektif olsun
    Almanya nın yıldızı açık ara fernando alonsodur
    Mc laren ve Red Bull Ferrariden daha hızlıydılar alonso buna rağmen çok iyi savunma yaptı vettel onu sıkıştırdı ama alonso baskıya çok iyi cevap verdi

    sen kendi evinde 2. sıradan başlayıpta yarış kazanamıyosan suç sendedir

    ayrıca vettelin aldığı cezayıda hak ettiğini düşünüyorum yarıştan önce zaten uyarılmış neden uyarıyı dinlemessin sen çocuk………………………….Şalu

  7. Bence mücadele vardı. Button'ı DRS bölgesinde arkasında tutabilmek için pistin geri kalanında sıralama turu atan kimdi? Vettel'i tek hamlede geçip fark atan Hamilton bile pek zorlayamadı Alonso'yu. En önde olduğu zaman 4-5 fark oluşmuş.

  8. Bence mücadele vardı. Button'ı DRS bölgesinde arkasında tutabilmek için pistin geri kalanında sıralama turu atan kimdi? Vettel'i tek hamlede geçip fark atan Hamilton bile pek zorlayamadı Alonso'yu. En önde olduğu zaman 4-5 fark oluşmuş.

  9. Kesinlikle, Alonso nun bu galibiyetinin Vettel' inkilerden hic bir farki yok. Alonso taraftarlari Vettel' i begenmezler ama kendi pilotlari simdi ayni sekilde galibiyet aldigi icin bayram yapiyorlar, enteresan 🙂

  10. Henry Crazy avatarı

    Vettel geçen sene Kanada'da bu kadar büyük bir baskı yememesine rağmen hata yaptı.Vettel'in tek turda hızlı olması dışında bir özelliğini görmedim.Alonso zaferi ile Vettel zaferleri çok farklı 2006'nın başındaki Alonso deseydiniz işte o zaman dediğinizde haklılık payı olabilirdi.Ama bu yarış için aynı şeyi söylemek Alonso'ya haksızlık olur. Tempoyu gerçekten iyi ayarladı.
    Kobayashi ile Alonso bu gp'nin en önemli yıldızlarıydı.Kobayashi'nin kariyerindeki belki en iyi yarıştı.Ben Kobayashi diyorum o yüzden.

  11. Henry Crazy avatarı

    Vettel geçen sene Kanada'da bu kadar büyük bir baskı yememesine rağmen hata yaptı.Vettel'in tek turda hızlı olması dışında bir özelliğini görmedim.Alonso zaferi ile Vettel zaferleri çok farklı 2006'nın başındaki Alonso deseydiniz işte o zaman dediğinizde haklılık payı olabilirdi.Ama bu yarış için aynı şeyi söylemek Alonso'ya haksızlık olur. Tempoyu gerçekten iyi ayarladı.
    Kobayashi ile Alonso bu gp'nin en önemli yıldızlarıydı.Kobayashi'nin kariyerindeki belki en iyi yarıştı.Ben Kobayashi diyorum o yüzden.

  12. alonso kötü pilot demiyoruz. sadece bu yarışın yıldızı değildi o kadar.

  13. button'ın yapacağı baskıdan ne olur. vettel zaten tipik yani. nerde başlarsa orda bitirir.

  14. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Mücadelemi yok Sanırım Alonsoya baskı yapanlar vettel ile button değil di biz farklı bır yarıs ızlemısız 🙂

  15. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Bak ne güzel söyledin plden kalktı 🙂 2 kere en iyi olmayı haketmıs zaten 🙂 klasik vettel olayına geleyim o klasik çocugu kimse zorlayamıyordu boş alanda at koşturup 3. ye bile tur bındırecek araca sahipti, Alonso kaç tur boyunca Vettel ve Button un baskısı altında tur attı peki saydınmı?

  16. ne yapsaydı polden başladığı yarışta sırf senin gözünde büyüsün diye 10 sıra geri düşüp sonra yükselsemiydi töbe ya adam 1. başlıyo yükselecek daha ne var hem o baskıyı sıkıysa başka biri yiyipte hata yapmasın görim

  17. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    yarısın yıldızı raikkonen

  18. elvan dalton avatarı

    Bu anketler neden yapılıyor ki, sonuçta herkes kendi tuttuğu pilota oy veriyor. Geçen yarışta Alonso yarışın son kısmında galibiyeti kaybediyor ona rağmen birinci Alonso çıkıyor.

  19. birinci başlayıp birinci bitirmek bence yarışın yıldızı olmaya yetmez. atak yok, risk yok, mücadele yok.

  20. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    Alonso son 6 yarışta aldığı puan Vettel'in şu ana kadar ki olan yarışlardan aldığı puandan daha fazla
    Alonso son 6 yarış : 111
    Vettel son 10 yarış : 110

    Başarı ?

  21. yarışa 17.sıradan başlamış vede . 6. bitirmiş bir Perez. var.
    10. sıradan başlamış vede 3-4 bitirmis Kimi var.
    Button altıncı başlayıp gerilerden gelip ikincilige kadar çıkmıştı.
    Ayrıca nico rosbergde iyi bir yarış çıkarttı.

    Vettele önce başalayıp önde bitiriyor diyenler acaba nicin alonso icin bunu görmüyorlar.
    Kesinlikle yarısın adamı alonso değil. Bence Perez ve Kimi cok iyi sürdüler.

  22. dostum diğer bir kişide benim.Dünde yazmıştım Perez çok itici gelen bir pilot bana ama yarış içerisinde çok istikrarlı sürmeyi başardı.Zevk aldım izlerken.

  23. Kesinlikle Alonso, Sonra yarışın hareketi kabul edilen turunu geri almasıyla Hamilton, ayrıca tekrar rekor kıran Mclaren pit ekibi.

  24. bence fettel.

    ve elkol hareketleri.

  25. Zaten sıralama sonrası yaptığım yorumda yarış için alonso şov izleyeceğiz demiştim. Şov olmasa da rahat bir galibiyet almasını izledik.

  26. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bu yarışta Fernando Alonso'nun tek bir kusuru bile yok ama bence bize eski günleri yaad ettiği için ben Raikkonen diyorum.Agresif ve tecrübeli sürüş tutumu ile çok keyifli bir mücadele ortaya koydu.Olaylardan uzak durdu yeri geldiğinde zorladı yeri geldiğinde kontrollüydü.Webber ve Maldonado dışında diğerlerini pist üstünde geçmeyi başardı.Özellikle bu sene yaptığı atak girişimlerinde biraz korkak davranıp daha erken frenaj yapıyodu ve buda televizyon başındaki bizlere saç baş yolduruyodu.Ama Almanya'da bunu üzerinden atmış gibi görünüyordu Raikkonen.Hulkenberg'i geçtiği anda zaten bunu bizlere kanıtladı.Schumaer'i geçişi gene çok iyiydi.Di Resta'nın arkasında biraz zaman kaybetti ama genede çok olumlu şey çıkartabiliriz bu yarış Raikkonen hakkında.

  27. Sauber Force India mucadeleri 🙂

  28. değil polden kalktı aldı yarışı, vettel zorlayamadı, hamilton'a geçildikten sonra hiç şansı yoktu zaten. klasik vettel yarışı yaptı alonso

  29. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Alonso degıl yanı 🙂

  30. onur çakır avatarı

    Pereze oy veren sadece ben varım 17 sıradan kalktı trafikte kaldı geçti geçildi ama yinede 6 olma başarısı gösterdi ve liderden 27 saniye fark yedi belki trafikte olmasa liderleri zorlıcak temposu vardı

  31. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Fernando Alonso

  32. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    Kusursuz bir yarış çıkaran Fernando Alonso.

  33. ve kimi

  34. button

  35. alonso ve mclaren pit ekibi

  36. the huntsman  avatarı

    Fernando Alonso.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir