Ecclestone, Güvenoyu Öncesinde Mosley'in Bırakmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, FIA başkanı Max Mosley’in görevini derhal bırakmasını istedi.

Ancak Ecclestone Mosley’in güvenoyu ile bırakmaya zorlanmasındansa kendi isteği ile bırakmasını istiyor.

Ecclestone "Bunu görmek istemiyorum. Max ile 40 yıldan beri arkadaşız. Bu spor için tüm yaptıklarının ardından bu şekilde sonuçlanmasından nefret ederim."

"F1 dahil temsil ettiği kurumlardan kendisi çekilmeli. F1 ile ilgisi olan herkes ile görüştüğümde bana bırakmasını söylüyorlar."

"Onun bu kararı vermemesi üzücü." dedi.


Yorumlar

  1. mosley f1'e ilginin azalmasının sebebi. çok değil 5 yıl önceki otomobillere bakın şimdiki araçlara bakın motor dondurma kuralı geldikten sonra araçlar mutasyona uğradı kanat takılmadık yer kalmadı araçların burunlarına bile kanat takıldı ama 2002-2003 yıllarındaki araçlarda neredeyse kanat yoktu hatta ön kanatlar bile dümdüzdü monzadaki gibi. motorlar 950 beygir civarında idi v10'ların sesi zaten bir başkaydı ama mosley her şeyi berbat etti ilk önce v8'e indirdiler motorları sonra dondurdular adamlar ne yapacak tabiki aerodinamik tasarıma yoğunlaşacak aracı hızlandırmak için kanat kirliliğine yol açtılar. ve seneye gerçekten özlediğimiz kareler olucak kanatların %60'ı çıkarılacak oluksuz lastikler gelicek ve f1 eski ihtişamlı yıllarına dönecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir