Brawn, Kanada İçin Kötümser

yazar:

kategori:

Honda Takım Patronu Ross Brawn, takımının Monaco’da gösterdiği performansı Kanada’da tekrar edemeyeceğini düşünüyor.

Rubens Barrichello, Monaco’da aldığı 6.lık ile puan kıtlığına son verdi ve Honda’da 2. kez puan kazandı bu sezon.

Ancak Brawn Honda’nın özellikle pistin hızlı bölümlerinde zorlanacağını bu yüzden aynı sonucu tekrarlamanın zor olduğunu söyledi.

Brawn "Geçen hafta sonu Monaco’da RA108’in performansından memnunduk ve özellikle Rubens ile başka puanlar kazandırmak umutlandırıcıydı."

"Ancak Kanada, tamamen farklı bir mücadele ve downforce Monaco’nun aksine düşük."

"Son bir kaç yarışta takımın gösterdiği performanstan memnun olsam da, uzun düzlüklerde hızımızda eksiklik var ve bu yüzden mevcut performanstan en iyisini çıkarmaya çalışacağız."

"Monaco’dan daha rekabetçi bir hafta sonu bekliyorum." dedi.


Yorumlar

  1. McLarenın qeçen yıl üstünlük sebebi F2007'nin karakteriydi..(uzun dingil uzun burun) düşük downforce ve ultra düşük downforce gerektiren pistlerde Mclaren'a kaybediyorduk. Bu Yıl Kalemizi(monza) Geri alıcaz. Bu yarısta Ferrariler üstün olmak zorunda..

  2. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    Evet doğru geçen yıl Mclaren düşük downforce gerektiren pistlerde üstündü ama bu yıl hız eksikliği yaşıyorlar gibi geliyor bana ama geçen yılki kanada ya bakınca kazalardan dolayı bir süprizle karşılaşabiliriz BMW özellikle burda ilk galibiyetini alabilir kazasız ve zevkli bir yarış olur ve bizde tadını çıkarırız umarım.

  3. ferhat geçen sezon düşük downforce gerektiren pistlerde mclaren ferrarilere göre daha hızlıydı (kanada, amerika,monza) ama bu yıl ne olur bilinmez umarım geçen sezonkinden daha zevkli yarış izleriz ve umarımki bu sezon büyük kazalar olmaz.

  4. düşük downforce'da McLaren daha iyiydi geçen yıl, bu yıl nasıl olucak görücez..

  5. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    kanadanın düsük downfoce gerektiren yapısına en uygun takım ferrari bence uzun düzlüklerde azami süratte rakipsizler şuanda.Kimi nin yarışı kazanabilecek pozisyonda olabileceğini düşünüyorum.

  6. bu yarış tam anlamıyla kapalı kutu düşük dawnforce bu sezon ilk kez kullanılacak ve favori takımların(mclaren ferrari ve BMW) burada performanslarının düşük olma olasılığı azda olsa var ama tam tersi yani diğer 7 takımla arayı çok fazla açma ihtimalleride var ama yarışın ferrari mclaren ve BMW arasında geçmesi kesin gibi bence yarışın favorileri hamilton massa ve kubica gibi duruyor şuan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir