Basın: Alonso Aldığı Parayı Kuruşuna Kadar Hak Ediyor

yazar:

kategori:

Brezilyalı gazeteci Livio Oricchio, Ferrari’nin Alonso’ya ödediği yaklaşık 25 milyon Euro’nun az olduğunu düşünüyor. Times gazetesinde bir gazeteci de “Ferrari ona ne kadar ödüyorsa ödesin, bu yeterli değil” diyor.

Toro Rosso’nun eski pilotu İspanyol Jaime Alguersuari de, “Eğer takım patronuysanız, istikrarlı bir şekilde hızlı, çok fazla puan toplayan ve çok az hata yapan bir pilot istersiniz. Ferrari de Alonso ile bunların hepsine sahip.” diye konuşuyor.

Alonso bu sezon gride üç galibiyeti olan tek pilot ve şampiyonada rakipleriyle arasındaki farkı açmaya devam ediyor.

Üç kez dünya şampiyonluğu bulunan Niki Lauda da Alonso’nun son zaferinden sonra, “Şu ana kadar kusursuz bir iş çıkardı ve bu yaptıklarını sezonun ikinci yarısında da unutmayacaktır.” diyor ve rakipleri Red Bull ve McLaren pilotlarının onu takip etmesinin zor olduğunu belirtiyor.

Eski Ferrari pilotlarından Patrick Tambay da, “Sezon başında daha az etkili bir araçla yeterince fırsatçıydı ve daima puan alır ya da yapabiliyorsa kazanırdı. Takımı motive etme ve her yarışta puan toplayıp istikrarlı olma konusunda olağanüstü bir başarısı var. Sadece birkaç puan kazanacak olsa bile işine devam ediyor.” diyor.

Eski F1 pilotlarından Alex Wurz: “Ferrari, otomobiliyle diğerlerini yakaladı. Kötü bir gün geçirseler bile eskiden olduğu kadar fazla puan kaybetmiyorlar. Ayrıca takımda şu anda kusursuz bir durumda olan Alonso var. Bu yüzden şampiyona lideri olarak Alonso’nun değeri kesinlikle çok fazla.”

İtalyan La Gazzetta dello Sport: “Ferrari şu anda dünya şampiyonasını domine edecek durumda”

Tuttosport: “Alonso daha önce hiç bu kadar güçlü olmamıştı.”

 


Yorumlar

  1. yanlışın nar gibime geliyor.2006 avustralyayı kazandı diye biliyorum.

  2. Henry Crazy avatarı

    🙂 Ama sadece takvimdeki pistleri değerlendirsek iyi olur.Takvim dışına çıkarsak eminim Schumi'nin bile kazanamadığı pist buluruz.

  3. DreamOfWinD  avatarı

    türkiye ve son yıllarda giren pistlerdede kazanamadı. Alonsoda ne kötü pilotmuş be :))

  4. Henry Crazy avatarı

    Brezilya ve Avustralya'da da hiç kazanamamış

  5. DreamOfWinD  avatarı

    3-4 pist daha var

  6. Henry Crazy avatarı

    Alonso müthiş bir pilot.Bu yıl Belçika'yı kazanıp kariyerindeki önemli eksikliği gidermesini umarım.Zaten şu anda kazanamadığı başka yarış yok bildiğim kadarıyla kariyerinde 🙂

  7. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Ferrari ye katmış olduğu bu azimle uzun süre ferraride başarılar elde etmek istiyecektir,ve Ferrari 2014 de turbo motorlarda en hızlı takım olabilir o sezonu çok merak ediyorum o zaman Alonso izlemek daha keyif verici olacak ama şimdiyi konusmak istiyorsak Alonso yu kelimelerle anlatmak yetmez onu çünkü şu anda işine adepte olmuş durumunda aracı dahada geliştirmek lazım o zaman farkı açmaya devam edicektir. her şeye rağmen KINGSIN ALONSO!

  8. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Fernando ve takim ile gurur duyuyorum.

  9. en zor günlerinde bile sabredip sonunda feraha erdiğin için ve bizlere yaşattığın bunca güzel zaferler için tşk alonso. tartışmaya bile gerek yok şu an king sensin. !!!

  10. Ferrari%100 avatarı

    Bu sezon bi kez bile yarış dışı kalmayan pilot Alonso şu ana kadar ve şampiyona lideri daha ne olsun

  11. Site yönetimine; kimsenin ebeveyn yada sülalesinin devam edeceği noktasının cinsel hatrını alenen sormadım.Adam tanıdığım insana hakaret etti bende ona usulünde cevap yazdım.Hakaret eden insanları serbest bıarakıp bizleri sorgulama gibi bir adet edinmişseniz bilemiyorum ki böyle bir durum varsa bu kısma alenen yazarak bunu cevaplayabilirsiniz.Yaa yazdığım yorumu açın ya üyeliğimi kaldırın.

  12. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Aonso kötü arabalarda da kötü takımlarda da kötü şanslarda da hep sabretti hep olgundu. Bazıları gibi hep kafaya oynayan takımı iki yarışta kötü gitti diye transfer söylentileri çıkmadı hakkında hiçbir zaman.

  13. yorumumuz yine kontrollümü?

  14. azıcık felipede ingiltere deki gibi olsa ferrari markalarda da şampiyonluğa oynayabilir.mesela alonso son yarışta red bull dan 11 puan fazla aldı

  15. Sana da helal olsun

  16. Sonunda hakettiğin şampiyonluk gelicek bu sezon, go fernando go ferrari

  17. Matador seninle gurur duyuyoruz

    her daim her durumdan maksimumu çıkardığın için

  18. Kalitesi paha biçilmez değerde… Süreklilii başarıyı sürekli olarak koklar şekilde pist üstünde bulunuşu tamamen çok özel.MSC kadar pist üstünde hakim bir duruşu var ve legal mücadelede çok güçlü. İyi pilo vesselam.

  19. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bu takımda 24. olsam bile mutlu olurum diyebilip zaferlere koşan Aslanıma Helal olsun..

    Alonso ile birlikte Maranelloda 7/24 çalışan herkese de helal olsun.

    Son olarak Stefano Domenicalli'ye ve yenibaştan kurduğu ekibine helal olsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir