Boullier: "Raikkonen'le İlgili Olumsuz Bir Durum Yok"

yazar:

kategori:

Almanya’da bu sezon 4. kez podyum zaferi elde eden Raikkonen sürücüler şampiyonasında da 4. sırada yer alıyor. Sezon başında Raikkonen ile Lotus’un arasının direksiyon sorunları nedeniyle açık olduğu düşünülüyordu ancak Boullier pilotlarıyla ilgili herhangi bir olumsuzluğun olmadığını söyledi.

Boullier “Dürüst olmak gerekirse Kimi ile ilgili olumsuz bir durum yok. Eski hız seviyesine çok hızlı bir şekilde dönüş yaptı ve kısa sürede kazanırsa şaşırmam.” dedi.

Grosjean için ise Boullier “Hâlâ kendisini geliştiriyor. 2 sene önce 7 yarışa çıkmış olsa da o zaman asla şansı olmadı bu yüzden bana göre o hâlâ ilk senesinde. Hatalar yapıyor çünkü o genç birisi. Ancak iyi olan şey asla aynı hatayı yapmıyor olması. Öğreniyor, dinliyor ve her yarış güçleniyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. her şeye rağmen istikrarlı sayılır. her yarış klasmana girdi ve yalnızca birinde -o da takımın taktik hatası, çin yüzünden- puan alamadı.

  2. neredeyse göğüs hizasına gelen çitlerden o şekilde düşmeyi nasıl başarmış ilginç 🙂 sanırım demirlerin öteki tarafına atlamaya çalışıyordu, gerçi bi elindeki su şişesiyle bunu yapması oldukça zor olurmuş ki düşmüş. bir de son karedeki su şişesini tekerleğe sıkıştırma durumu var 😀 düşerken bile cool'luğundan zerre ödün vermeyen insan Raikkonen

  3. bu yerle temas anını çekmemişlermi? :))) elindeki su şişesini bıraksa birşey olmayacak ama neyse geçmiş olsun…:)))

  4. hey adamım napan sen ya 🙂 neyse nazar boncuğudur yarışlarda şanssızlık yaşamaz

  5. Kimi 2 yıl aradan sonra bile hala mükemmel ve soğukkanlı bir şekilde düşmeyi nasıl başarabiliyorsun!!!

    Hey Allahım yaaa!!Daha neler

  6. Resme ilk baktigimda dusmus kazma dedim ama dusmemis galiba, lastiklerin isisini kontrol ediyor gibi 🙂

  7. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    kimi işte sürülebilecek bir şey gördüğü zaman dayanamıyor:)

  8. burda ne yapmaya çalışmış anlamadım 🙂

  9. californication avatarı
    californication

    Kimi bu fotoğrafta bize ne anlatmaya çalışmış acaba?

  10. Olmasın da zaten eliniz de en hızlı pilotlardan birisi var. Malesef istikrarı çok değişken o yüzden ondan nasıl Full verim alabilirsiniz ona bakın Kimi'yla tartışmak size emin ol hiçbirşey kazandırmaz ama onu mutlu edip isteklerinizi karşılarsanız çok daha fazlasını kazanacağınıza eminim. Bu haftasonu artık ikili mücadelelerden kaçınmayışı da umarım sezon sonuna kadar artarak devam eder

  11. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    🙂

  12. kazanacak başka bir durum yok 🙂

  13. onur çakır avatarı

    spa da kimiye dikkat edin demiş kısaca

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir