Mclaren: "Liderler Neredeyse Eşit Seviyede"

yazar:

kategori:

Son yarışlarda zorlanan Mclaren, Almanya’daki güncellemeleriyle birlikte tekrar ön sıra mücadelesine döndü ve şu anda MClaren, Ferrari ve Red Bull takımları birbirine çok yakın görünüyorlar.

Neale “Almanya’da baktığım verilere göre performans farkı yok. Tepedeki 3 takım çok rekabetçi araçlara sahipler.”

“Bu hafta sonuna girerken  sıralamalarda ilk çizgiyi bekliyor muyuz? Beklemiyoruz, umuyoruz. Rekabetçi bir aracımızın olduğunu düşünüyoruz.”

“Yarış performansımıza çok odaklandık çünkü sıralamalarda biraz güçlüydük ve her iki sürücümüzün çok rekabetçi olma konusunda iyi şansa sahip olduklarını düşünüyoruz. Umarım ikisinden birisi bu hafta sonu kazanır.” dedi.

Almanya güncellemeleri hakkında Neale “Güncelleme paketinden çok memnun kaldık. Cuma günü aracımıza koyduğumuz her şey çalıştı. Her ikisi sürücümüz de yarıştılar ve Jenson ikinci olmayı başardığı için memnun kaldım. Araç çok önemli derecede gelişti.”

“Ne kadar sıkı çalışmamız gerektiğinin farkındayız ancak bunun yanında bu şampiyonada daha puan kazanılabileceğinin de farkındayız.”

“Mücadele çok yakın ve takımlar koşullardan ve lastiklerden maksimumu çıkarsınlar ya da çıkarmasınlar yerinde saymıyorlar.”

“Şu anda kimse yavaşlayıp gelecek seneye odaklanmayı tercih edemez bu yüzden Macaristan’da büyük mücadele bekliyoruz. Ağustos ve eylül aylarında gelişim oranının çok yüksek olacağını düşünüyorum.”

“Fernando’nun bu sene gerçekten iyi iş çıkardığı inkar edilemez. Red Bull’da performansı puana çevirme açısından iyi iş çıkardı ve biz de onların arasına katılmalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    parabolica nerden çıktı, la rascasse diyecektim 😀

  2. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    iki tane hızlı viraj birşey değiştirmez. Monako'da da parabolica öncesinde hızlı virajlar var bu monako'yu hızlı pist mi yapıyor.

    Üstelik önceki senelerde de herkes monako ve macaristanı aynı tutuyor. %80-90'ı yavaj virajları var ve çekiş önemli. Monakodaki takımlar öne çıkacaktır. Sıcaklıkta etkili olursa birşey yapamayız gibi geliyor.

    Öyle bir demişsinki sanki suzuka'da olacak yarış. Yavaş hızlı farketmez demişsin. Monako'da hiç hızlı değildik. Silverstone'da hızlı virajlar vardı yine hızlı değildik ne olacağı belli olmaz.

    Benim tahminim monako'daki gibi mercedes,redbull ve lotus öne çıkacaktır. Williams'ın yine sürpriz yapmasını bekliyorum.

  3. rocco junior avatarı

    Rahat 6-7tane viraj hızlı bence az önce oynadım memnunum.Bununla beraber sizin takım harbiden kötü bir sezon geçiriyor ancak toparlandı sayılır.1-2 yarış iyi sonuçla her şey düzelir.Olmadı sizde papaya yada kardinale kutsatırsınız tamamdır 🙂

  4. Pist monacoyla beraber en dar pistlerden biri olarak aklımızda yer ettiği için genelde yavaş virajlarla dolu olarak hatırlanıyor. Lakin söylediğin gibi orta sektör cidden hızlı virajlar barındırıyor.

    Hızlı takımlar yine hızlı olacaktır. Son bir kaç yarışta gördük ki artık piyangodan pek adam çıkmıyor. Ama ben Mclaren'ın tehlike olabileceğini düşünmüyorum. Yağmur yağar, lastik patlar, pit ekibi şaşırır, benzin konmaz, hiç olmadı gökten bi meteor düşer bizimkilerin başına ve sonuçta yine "normal" haftasonumuzu geçirmiş oluruz :)) Bakalım bu hafta ne olcak…

  5. rocco junior avatarı

    Bilmiyorum neden ısrarla buranın yavaş olduğunu söylüyorsun dostum.Burda hızlı virajlarda mevcut örneğin orta sektör.Evet ilk ve son sektör daha yavaş ama ilk sektörde yine hızlı diyebileceğim 1-2 viraj var.Sizin araba bir hayli gelişti ve gördükki yavaş hızlı farketmeden virajlarda güçlü hatta belki en hızlı araç durumuna geldi.Sıcak hava sorun olabilir cidden onda sana katılıyorum.Yumuşak ve süper yumuşak lastiklerin geleceğini düşünürsek.Yine de favori Red Bull ve Mclaren özellikle Mclaren çünkü son yarış çok tehlikelilerdi.Ferrari için biraz daha gelişim şart

  6. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    alonso=red bull=mclaren yüklen ferrari'yi bastır alonsooo

  7. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Mercedes,Red Bull ve Lotus arasında geçer gibi geliyo bana.Son 3 haftadır nasıl tahmin yaparsam çıkıyor bu haftada öyle olur inşallah.

  8. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    monakoya benziyor yavaş virajlar var ve çok sıcak olacak. Sıfır hızlı viraj ile nasıl uyuyor dedin anlamadım. Ben umutlu değilim macaristandan lotus,redbull ve mercedes öne çıkacaktır.
    Ferrari ve mclaren'e yavaş pistler ve virajlar uymuyor. Sıcaklıkta yüksek olursa bize hiç uymaz yüksek sıcaklıkta araç iyi değil.

  9. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    İşin komiği kimse Ferrari demiyor Alonso diyor. 2-3 takıma karşı tek bir pilot. Hey yavrum be 🙂

    Ulen Massa birazcık puan alsan Ferrari'nin takım olarak şamp. olması işten bile değil.

  10. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    haklı..gerçekten de 3 araba birbirine çok yakın.ferrari 0.1-0.2 saniye kadar yavaş olabilir ama alonso da pilotajla kapatıyor o farkı.mclaren redbull ve ferrari gerçekten çok ama çok yakın.burası mclaren ve ferrari'ye uyuyor.redbull için son hız dezavantaj..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir