Montezemolo Şampiyonluk İçin Erken Konuşmak İstemiyor

yazar:

kategori:

Alonso bu sene 3 yarış kazanan ilk isim oldu ve şampiyonada en yakın rakibine 36 puan fark atmayı başardı. Montezemolo ise rakiplerinin formundan endişe duyduğunu söyledi.

Yarışın ardından çalışanlarına seslenen Montezemolo “Valencia’nın ardından olduğumdan daha endişeliyim. Çok güçlü rakipler görüyorum. Mclaren çok gelişim gösterdi. Red Bull çok güçlü, Sauber’in yarış performansı bizimle aynı ve Lotus da bazen çok güçlü oluyor.”

“Bu yüzden çok dikkatli olmalıyız. Sezona zorlu başlangıcın ardından rakiplerimiz bizim bu kadar güçlü dönebileceğimizi tahmin etmemiş olabilirler ancak şu anda bizi yenmek için çabaları iki kat arttı. Bu yüzden odaklanıp sürekli gelişmeye devam etmeliyiz.” dedi.

Montezemolo endişelerine rağmen takımının yaptıklarından memnun olduğunu söyledi ve Stefano Domenical’nin çalışmalarını övdü.

Montezemolo “Sizlerden gurur duyduğumu söylemek istiyorum. Sürücüleri alkışlarken sizin gibi insanlarla çalıştığım için ne kadar şanslı olduğumu düşündüm. Şikayet etmeden yetenekleriniz ve kararlılığınızla sezon başındaki kötü durumdan, Ferrari adına yakışmayacak seviyede olan durumdan kurtulmayı başardınız.”

“Bu sayede Domenicali’ye çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bir kaç sene önce şirket içerisinde yetişmiş olan birisiyle devam etme kararı aldığımızda bu fikre karşı çıkanlar olmuştu ancak bugün çok iyi iş çıkaran gerçek bir lidere sahip olduğum için memnunum. İstediğim, Ferrari’de olması gereken şey buydu.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ama Lotus hic en hizli olamiyor, orta karar her piste uyuyor arac ama hicbirinde en hizli olmadi..

  2. sen benimsin avatarı

    en hızlı araç olmasına gerek yok doğru demiş. 0.2 yada 0.3 sn daha yavaş bir araç olsun ama fark daha büyük olmasın zaten alonso şampiyon olur. biraz rekabetçi bir araç yeterli onun için zaten biz her zaman bunu söyledik. işte burada önemli olan en iyi araç olsaydı ferraride alonso zaten schuminin rekorlarını rahatlıkla geçerdi. onun için yazık oldu diyoruz alonsoya. 3 senesi boşa gitti bu kamillerin yüzünden. hatta belkide daha fazlası..

  3. sen benimsin avatarı

    takımın burada olmasını sağlayan tek isim alonsodur. diğerlerinin tırnağım kadar katkısı yok bunu herkes görüyor ve biliyor. bunu montenin kendiside biliyor zatende takımı ateşlemeye çalışıyor işini düzgün yapmayanları motive etmeye çalışıyor bu şekilde ekstra güç kazanmaya çalışıyor.

  4. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    sevgili başkan; sen daha niye domenicali'ye teşekkür ediyosun anlamıyorum.sanki arabayı o geliştirdi…

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Red Bull çok güçlü, Sauber'in yarış performansı bizimle aynı ve Lotus da bazen çok güçlü oluyor."

    Lotus her zaman güçlü en azından Sauber'den her zaman güçlü.Yarış performansı bakımından zaten en iyi 2 takım Lotus ve Sauber.

  6. Sen daha Domenicali ye tesekkur et, Pat Fry olmasaydi gorurduk koca Ferrari`yi.. Gor artik gercekleri patron, takimin kaptani olmayi Pat Fry hakediyor, Domenicali degil..

  7. Yani yavaş yavaş insanı çıldırtmayın be trf1.net şn sorumlusu… yaa üyeliğimi kaldırın yada yorumu açın . Zorla küfür ettireceksiniz. Mimlenmiş bir zibidi yüzünden beni kısıtlamaya hakkınız yok ve yemezmiş gibi bunda diretmenize gerekde yok. Üyeliğimizi silip kaldırırsınız yeter…

  8. ADam geçen sezon bitiminde alenen şöyle dedi;' en hızlı olmasada olur ama bana 0,2 sn yakın bir araç verin'. İddia işte budur yada kendine güvenmek bundan ibaret olsa gerek.

  9. alonsonun kaskına bi dokundunmu iş biter.dikkat et monte 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir