Eski Şampiyonlar da Alonso'yu Övüyor

yazar:

kategori:

La Gazetta Della Sport’a yazan deneyimli muhabir Pino Allievi, röportaj yaptıkları tüm eski şampiyonların Alonso’nun mükemmel bir sürücü olduğunu söylediğini belirtti.

Lauda “Bana biraz kendimi ve Prost’u hatırlatıyor. Biz de hesapçıydık. Fernando da yarışta neler olacağını kimsenin ona yaklaşamayacağı ölçüde görüyor.” dedi.

Stewart “Şu anda Formula 1’de kimin en iyi olduğuna dair yapılan anketler karşısında şaşırıyorum. Şüphe olması karşısında da şaşırıyorum. Şüphesiz bir numara Alonso. O, diğerlerinden farklı bir konumda.” dedi.

Prost “Fernando her şeyi sakin bir şekilde yapıyor ve en iyi ekipman olmasa bile elindekinden en iyisini nasıl çıkaracağını biliyor.” dedi.

Villeneuve “Açıkçası şampiyonluğun en büyük favorisi.” dedi.

Hill “Ferrari’nin yaptığı işi taktir ediyorum ancak takım şu anda Alonso’nun katkısıyla bu kadar rekabetçi.” dedi.

 


Yorumlar

  1. alperdunga (Spanish GP-1996) avatarı
    alperdunga (Spanish GP-1996)

    bazı üyelerin özel yetkileri var galiba ne kadar mantıklı cevap versek siliniyor.

  2. yönetim niye silsin?

  3. ben iddiaya varım alonso ferrari den daha hızlıdır :))))

  4. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    okuyanda sanırki yarışta alonso arabayı sırtında taşıyor :)) tamamen schumiye atıf haberleri ne kadar uğraşsanızda o dönemlere erişemeyeceksiniz..!

  5. alperdunga (Spanish GP-1996) avatarı
    alperdunga (Spanish GP-1996)
  6. şu anki olgunluğu beklemek yanlış olur.adam iki kez üst üste şampiyon olmuş 1 numarayı mclarene götürmüş sen kalkmışsın 1 numarayı getiren adam la çaylak bir adamı aynı kefeye koyuyorsun.ben lewis de suçlu demedim zaten ki yine de öyle bütün suç ron da.alonsoda lewise göre farklı sayılmazdı aslında .

  7. sen benimsin avatarı

    o efsaneler arasına girmiş bir sürücü çünkü en iyisi.

  8. Lweis ozaman çaylaktı haberin var sanırım.Orda olanlarda herkes suçlu ron,alonso ve lewis hepsinde biraz var.Ha Alonso nun şimdiki olgunluğu ozaman olsaydı belkide bu olaylar hiç yaşanmazdı..

  9. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Evet O Yüzden İngiltere ve Kanada GPlerinde Lastikleri Kullanamadık 🙂

    Alonso Başarılı Oldukça Siz Dahada Düşüyorsunuz. Eğlendiriyorsunuz Bizleri 🙂

  10. the huntsman  avatarı

    he he öyle he

  11. çok haklısın dostum bunu ne zaman yeri gelse söylerim.ronun o zamanki kibirli tutumu aklı sıra eşitlik taslaması alonsoyu mclarenden kopardı.inan şuan alonso mclarende olsaydı hem bir kaç şampiyonluğu daha almış olacaktı hemde mclarenin yıllardır süren takımlar şampiyonluğu hasretini dindirecekti.gel görki ronun ben yarattım(haşa) benim pilotum hep benim olmalı mantığı hem onun hem alonsonun hemde lewisin kaybetmesine sebep oldu.lewis yetenekli bir adam ona sözümüz yok.ama bana kalırsa o sezon bile alonso ile mücadele edememiştir.bakmayın puanlarının aynı olduğuna.o destekle veya şöyle diyelim alonsonun o motivasyon eksikliğine göre lewisin onu herhalikurda ezmesi lazımdı ki sezonun ikinci yarısında alonso yarışları lewisin hep önünde bitirmiştir.

  12. doğru pirellide italyan olduğu için tüm dolaplar dönüyor.bu lastikler ile en hızlı mclaren redbull değilde dandik bir ferrari ile karthikeyanda şampiyon olur.ben yavaş yavaş pirelllinin ferrariye tölerans geçtiğine inanıyorum.

  13. Hill "Ferrari'nin yaptığı işi taktir ediyorum ancak takım şu anda Alonso'nun katkısıyla bu kadar rekabetçi." dedi.

    işte bu söylenecek en buyuk soz budur

  14. Bunu hepimiz söyledik ve söylüyoruzda. Benim gibilerinde bu adamı McLaren de görmek istemesinin sebebi buydu… geldiğinde McLaren sürekliliğüi keşfetti ama çabuk harcadı.İşinin üzerinde detaylamalar yapması, ayarlarını çabuk çeşitlemesi ve iyi yapması ona gıpta ile bakmamıza sebep oluyordu.McLaren e zaman içinde verecekleri o kadar çoktu ki bunu sadece McLaren yönetimi ve anlayışı anlayamadı.Şİmdi herkes ektiğini biçiyor.2010 da dahi McLaren-ALonso kombinasyonu karşısında Vettel yada Webber in şampiyon olma şansı dahi olmayabilirdi.Şimdi herkes kendi yerinde herkes kendi işinde vesselam.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir