Dennis: "Hamilton Kalacak"

yazar:

kategori:

Mclaren’le anlaşması sene sonunda biten Hamilton’un hakkında sürekli söylentiler çıkıyor. Ancak Mark Webber’in Red Bull’la anlaşma yenilemesi Hamilton’un seçeneklerini kısıtlamış gibi görünüyor. Bu yüzden Hamilton’un takımda kalmasına büyük bir sürpriz olmazsa kesin gözüyle bakılıyor.

BBC 5’e konuşan Dennis “Lewis’in gelecekte bizim araçlarımızı kullanmaması için bir neden yok.”

“İnsanların yanlış izlenim edindiklerini düşünüyorum. Anlaşmasına son baktığımda ona ödeme yapıyordum bu yüzden ona işi verip vermeyeceğimiz önemli olan konu. İşler beklediğim gibi olursa gelecek sene Mclaren’de olacağından oldukça eminim.” dedi.

Dennis ayrıca bu hafta sonu Macaristan’da kazanabileceklerini söyledi.

 


Yorumlar

  1. en kötü aracı verdiği 2009 sezonunda bile abu dhabi ve valencia'ya rağmen 2 galibiyet vermiştir bu takım müthiş gelişimi sayesinde (onlar da olsaydı 4 olurdu.)

    çok çok ekstrem durumlar olmadığı sürece kalır. ayrılması büyük sürpriz olur.

  2. Henry Crazy avatarı

    Mclaren'de kariyerini tamamlar.Giderse Ferrari'ye gider.Alonso varken o iş yaş.Redbull'a güvenemezsin.Newey bir gitse takım çöker.O yüzden en mantıklısı Mclaren her sene rekabetçi olan aracı oluyor.Parası da iyi daha ne istiyor?Anlamadım.

  3. bırakıp gitmez orası öyle de, mclaren olmasa ne bu spora girebilirdi kısmı doğru değil. hamilton gibi bir yetenek er geç birileri tarafından keşfedilirdi, hatta 2. yılında çok rahat büyük takımlara gidebilirdi.

  4. hamilton küçük yaşlardan beridir mc laren ekibe çok alıştı 2007 den beridir f1 de ve mc laren de bence hiç ayrılmamalı

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Ben zaten hiç bir zaman inanmadım ve düşünmedim bile.Hamilton Mclaren'den ayrılmaz.Bence şu anda Hamilton'ı Hamilton yapan daha öncede söylediğim gibi Mclaren.Mclaren olmasa ne bu spora girebilirdi nede dünya şampiyonu olurdu Hamilton.Ayrıca Mclaren Hamilton'ın manevi babası gibi 11 yaşından beri Mclaren'de olan birisi hemde her zaman rekabetçi araca sahipken neden bırakıp gitsin ki ? Çok saçma.

  6. en başından beri söylüyorum kalıcak başka nereye gidicek ki zatn nereye giderse gitsin burda gördüğü tavizi göremez akıllı olsun verdikleri parayı olsun anlaşma imzalasın

  7. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    dennis sen lewis'e kupalarını ver o kalır 🙂

  8. Yusuf  Hitay avatarı

    yağmur olursa biraz zor kazanır bu araç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir