Vettel, FIA'nın Red Bull Yasağını Önemsemedi

yazar:

kategori:

Vettel, FIA’nın bu kararını mühendislerinin rakip takımlar kadar önemsemediğini ve kendilerine etkisinin çok az olacağını söyledi.

Vettel “Açıkçası çok fazla şey konuşuluyor ve cumartesi ile pazar akşamı da bazı görüşmeler oldu. Yarış hazırlıklarımız açısından bunlar hoş şeyler değil.”

“Yarıştan sadece bir saat önce ne olacağını öğrendik ancak gridden başlamamız iyiydi. Ancak aynı zamanda konuyla ilgili son karar olmayacağını da biliyorduk.”

“Dürüst olmak gerekirse aracın haritalamasından ziyade konuşulanlar ve yazılanlar sinir bozucuydu.” dedi.

 


Yorumlar

  1. DreamOfWinD  avatarı

    Red Bullun kanada ve valensiyadada hile yaptığı söyleniyor. FIA durumun farkındaymış ama bir reaksiyonda bulunmamışlar.

  2. Henry Crazy avatarı

    Bu hafta sonu bence hamilton ile alonso çekişecek bence.Öyle umuyorum.Lewis kazansın.Alonso 2. Kimi'de 3. olsun eski bir podyum görmeyi umuyorum

  3. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    ahahah züürt tesellisi 😀

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Montreal'den sonra yasaklanan taban içinde önemli değil diyorlardı.Ve sonraki yarış Valensi'yada açık ara farkla en hızlı araçtı.Red Bull gene başka yerlerden işi götürür taki oda yasaklanana kadar.Red Bull'un hesabı 1 haftanın beyliği beyliktir mantalitesi ile aynı.1 hafta boyunca en hızlı araçlar ulaşılamaz şekilde.Hafta sonu bitiminde ise gene bir illegallik soruşturması ile hüsrana uğrayan fanları bu şekilde nereye kadar böyle gider merak ettim doğrusu.

  5. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    piste göre değişir ama macaristanda orta hızlı virajlar çok olduğundan 2.sektörde özellikle o yüzden biraz kayıp olacak.ama gene de erken konuşmak için.eski ayarlara dönerlerse belki de kayıp yaşamazlar.

  6. rocco junior avatarı

    Takımlar ilk 4 yarıştaki motor haritasını kullannacak.Bir yarışa özel motor haritası değil.Orada kazanmış olmaları yine o yazılımla heryeri kazanacakları anlamına gelmiyor.Ancak Vettel de anasının gözü.Kendileri her şeye şikayet ederken iyi birileri onlar için şikayette bulununca aman Alahım kaçın:)Çok şeyler başardı belki genç yaşında ama daha epey tecrübelenmesi gerekiyor.

  7. Önemsenecek bir konu değil zaten Silverstone de yaptıklarımız ortada ayarlar aynı ayar.

  8. bu hafta göreceğiz bu durumun ne kadar önemli olup olmadığını..kabaca 0.2 saniye kaybı olsa redbull un işleri çok zor olur..belkide bu kadar kayıpları olmayacak bilemiyoruz..hafta sonu belli olur(daha detaylı bilgi sahibi varsa bu yasağın redbulu ne kadar etkileyeceğini açıklayabilirmi?)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir