Ecclestone Nurburgring'i Almayı Düşünüyor

yazar:

kategori:

Gazetenin iddiasına göre Ecclestone, Almanya GP’nin dönüşümlü olarak yapıldığı ve sıkıntılar yaşayan Nurburgring pistini almak istiyor ancak vermeyi düşündüğü fiyatı vermekten kaçınıyor.

Ancak habere göre Ecclestone, daha önce iddia edildiği gibi Ecclestone’nun yarış organizasyonunu üstlenmeyi planlamıyor.

 


Yorumlar

  1. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Başta sadece birkaç kişinin katıldığı sonra herkesin ilgisini çekip dünya tt'sinde yer almış konuları hatırlıyorum.Hadi diyelim dünya gündeminde yer almıyor,Türklerin de F1 hayranlarını farketmesi yeter.Bunlar önemsiz gibi gözükebilir.Ama bir topluluğun beraber hareketle güçlü olabileceğini kanıtlar.

    Hükümet ve federasyonun gerekli parayı ödemesini sağlamak elbette daha doğru bir hareket.Hem amacımıza daha uygun.Ama bunu yapabilmek için aklına daha iyi bir şey gelen var mı bilemiyorum.İnterneti kullanmak dışında bir fikir,e-mail atamadım bile geçen sene çünkü bakanlığın sitesi hata veriyordu!

    Bence 5000 kişi de olsa 1 yıldan sonra insanların hala bu konudan konuştuğunu göstermek fena olmaz.Diğerlerinin ne düşündüğünü önemsememek genelde iyidir ama bu durumda ilginin var olduğunu bilmelerini sağlamak doğru bir hareket gibi.Ayrıca biz böyle yaptığımızda sırf onlar değil Türkiye'deki kuruluşlar da bilecek,bakanlık dahi duyabilir.

    Pist ahım şahım değil kabul,ama takvimdekilerin bir kısmından daha iyi ve gelecek olanlar tartışılır.İlginin olmadığı acı bir gerçek ama F1'e ilgi duyanlar bir şey yapmadıkça geri gelmesi imkansız gibi.Belki biz bir şey yapsak da değişmeyecek ama en azından uğraştığımızı bilmiş oluruz.

  2. bak bakalım şu yıllardır F1 haberi yapan sitenin twitter'da kaç takipçisi var? 2.000 civarı. hadi diyelim sen şanslıydın 10.000 kişi buldun, bu öyle küçük bir rakam ki, fare dağa küsmüş bile olmaz, pire dağa küsmüş falan olur.

    diyeceksin ki aa biyerden başlamak lazım evet lazım ama yanlış yerden başlamak da gereksiz olur.
    yarışı geri getirmek istiyorsak, hükümetten, federasyona pist için gerekli parayı ödemesini sağlamalıyız. pistin geri gelmesindeki tek yol bu. devletin gereken parayı ödemesi.

    başka forumlarda türklerin umrunda değil falan dediklerini görmüşsün, umurumuzda olsa ne yazar, veya umurumuzda olduğunu 5 bin twittercıyla mı göstereceğiz.. o kadar umurumuzda olsaydı 7 sene içinde 1 defa en azından tam kapasite olurdu o pist.

    gerçek şu ki; türkiye'de yeterince F1 fanı yok, spor denince futbol akla geliyor, pistimiz kötü, ve devlet duyarsız. F1'in gitmesinin 4 başlıca nedeni bence bunlardır. pist nasıl kötü yaa? her yarış favorilerin kazandığı bir pist, ne japonya, ne monaco ne spa, macaristan var bu hafta sonu, ondan bi farkı yok işte. 8. viraj 8. viraj bıktık başka bi numarası yok.

  3. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Böyle olunca hemen yarışı geri getirmeyeceklerini tabi ki de biliyorum ama dediğim gibi en azından bunu umursayan insanların varlığını gösteririz.Yabancı forumları okurken birçok kişide:''Yarış gitti ama Türklerin umrunda bile değil'' düşüncesi vardı.Diğer F1 taraftarları hatta takımlar bile bunun bizler için böyle olmadığını anlamış olur.Benimle aynı fikirde olanlar varsa belirtsin lütfen,bunu yapabilmek için çok önemli.

  4. hevesini kırmak istemem ama, hiçbir işe yaramaz.

  5. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Pist haberlerini görünce aklıma hep geliyor şimdi söyleyeyim dedim:Twitter'da yakın bir tarihte toplanalım #WeWantTurkishGPBack gibi bir hashtag'i trending topic yapmaya çalışalım,hiçbir şeye yaramayacak gibi durabilir ama az da olsa farkındalık yaratır ve güçlü bir topluluk olabileceğimizi gösteririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir