Ferrari, 2013'te Massa'nın Opsiyon Anlaşmasını Kullanmayacak

yazar:

kategori:

Oldukça zor bir sezon geçiren Massa’nın anlaşması sezon sonunda bitiyor ve takımın Massa ile devam edip etmeyeceği henüz bilinmiyor. Ancak bilinen o ki Massa’nın anlaşmasında 2013 için bir opsiyon bulunuyor.

Autosprint’in haberine göre Ferrari, 2013’te Massa ile devam etmeye karar verirse mevcut anlaşmadaki opsiyon seçeneğini kullanmayacak ve tamamiyle yeni bir anlaşma imzalayacak. İddialar Massa’nın takımda kalması halinde 10 milyon euro olan maaşının önemli ölçüde azalacağı yönünde.

Dün açıklama yapan Massa, Ferrari ile devam edememesi halinde rekabetçi bir takım arayacağını ancak bulamazsa, sırf Formula 1’de kalmak için kalmayacağını söylemişti.


Yorumlar

  1. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    zaten 2009'da felipe kaza yapmasaydı büyük ihtimal felipe gönderilecekti. çünkü kimi'nin 2010 için sözleşmesi vardı ve fesetmek zorunda kaldılar.kimi havadan 27 milyonu kaptı gitti

  2. zaten bu ikili dream team gibi bişey . şumi yi saymazsak bu ikili griddeki ilk 2 sırada gelen pilotlar , bi takımda olabilecek en kral pilot ikilisi , bunu herkes biliyor ve biliyorum ki senle ben gibi birçok kişi de bunu istiyor ; ancak bizim montezemolo başkan raikkoneni pek sevmiyor nedense , bu yüzden zor bi ihtimal .

  3. Alonso-raikkonen olsun isterim. En azından takım sürekli savaşır. RAikkonenin kapısı yeniden çalınmalı

  4. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    yahu ferrari bi schumi'nin kapısını çalsa?

  5. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    10 alıyorsa 3-4 olur.Ferrari'de kalmak istiyorsa bunu da yapması lazım.

  6. yusuf perçin avatarı
    yusuf perçin

    Schumacher olabilir mi ki acep. Alonso-Schumi

  7. Ferrari%100 avatarı

    Pazar günü yağmur olursa stratejiler çok kritik olacak MASSA bile yarış kazanma ihtimali var strateji iyi olursa

    Ama 2013'te Ferrari ile devam eder
    Ferrari de onunla devam eder

  8. Kuru bir sıralama olursa Massa yine Alonso + 5 sıra filan olacaktır muhtemelen. Ki bu Ferrari'nin hızlı sınırlarına uyuyor.

  9. Massa nın yerine gelecek isim ferrari açısından Perez, alonso açısından Kovalainen olacaktır.Perez iyi bir pilot ve bu kadar genç bir pilotun ikinci pilotluğa zorlanmasını istemem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir