Vettel: "Motor Haritası Yasağı Olumsuz Etkilemiyor"

yazar:

kategori:

Macaristan’da 2. antrenman seansını 8. sırada tamamlayan Vettel “Farklı bir şey hissetmedim. Çok fazla şey söyleniyor ancak arka planda neler olduğunu biliyor olsaydınız o zaman son günlerde konuşulanlarla pek ilgilenmezdiniz.”

“Yarın yeni bir şey çıkacak, yarından sonra yine çıkacak ve özellikle pazartesi yepyeni bir haber çıkacak. Bu yüzden biz yarışa odaklanıyoruz ve pazartesi günü gazetelere iyi haber çıkarmak istiyoruz.” dedi.

Ancak Vettel, izin veriliyor olsaydı Hockenheim’daki motor haritasına dönmeyi tercih edeceğini kabul etti.

Vettel “İnsanların beklediğinden daha az etkisi var. Tabi ki fırsat olsaydı Hockenheim’dakini kullanırdık ancak dün söylediğim gibi farkı ölçmek zor.” dedi.

Vettel, şu ana kadar yapılan testlere göre MAcaristan’a getirilen lastikler arasındaki performans farkını anlamak şu an için oldukça güç.

Vettel “Onları kıyaslamak zor çünkü yumuşak lastiklerle gerçek sürüş yapamadık. Bu yüzden rekabetçiliklerini kıyaslamak zor.” dedi.

 


Yorumlar

“Vettel: "Motor Haritası Yasağı Olumsuz Etkilemiyor"” için 4 yanıt

  1. illegal olsaydı ceza gelirdi kural açığını bulmuşlar ve kullanmışlar, fia zaten 2 sezondur redbula ceza vermek için uğraşıyor ama tutturamıyor.

  2. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    toplum -1 kişi diyelim 🙂

  3. kimse veleti sallamadığı için yorum gelmemiş ondandır,yorumlar genelde veletin scandal vari olaylarında gelir o kadar…

  4. sen benimsin avatarı

    her zaman öyle derler zaten. her yarış bir illegal çözümünüz çıkıyor fia bunu sonraki 2-3 yarışta ancak yakalıyor ve hemen ardındaki yarışta yavaş kalıyosunuz ve bunun fianın yakalamış olduğu açığın değiştirilmek zorunda kalmasından sonraki yavaşlamaya etkisi olmadığını söylüyorsunuz bu ilk değil bu sene içerisindeki 3 yada 4. ağlayış. afedersiniz ama bu insanlar aptal değil ve aptal yerine koyamazsınız!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir