Schumacher Yine Kaza Yapıyor – 2012 Macaristan 2. Antrenmanlar

facebook video indir

Schumacher Yine Kaza Yapıyor – 2012 Macaristan 2. Antrenmanlar


Yorumlar

  1. Yazının altındaki videoya.

  2. videoyu izlemek için tıklayınız yazıyor ama nereye tıklayacağız???

  3. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    kilitlemiş lastikleri. dolayısıyla direksiyonu çevirmenin hiç bir manası kalmamış. burada problem lastiklerde görünüyor. aşağıda arkadaşın dediği gibi suyu tahliye etme durumu yok gibi. lastiklerin yapısı bunu anlatırken schuminin kazasıda bunu kanıtlamış.

  4. doğru. nereden bakıldığına göre de değişiyor. kimisi tesadüf der, kimisi tekerrür.

  5. Başlık çok manidar

  6. Ahh..Ahh.. nedir bu talihsizlik ben böyle lastiğin de aracın da… Ağız dolusu sövmek istiyorum hepsine.

  7. aslında görüntü olarak çok hoş ama işlevi olmadıktan sonra bir işe yaramıyor.sırf farklı olalım diye kendilerince tasarım yaptıklarını sanıyorlar.mesela 2006 da michelin ile bridgestone nun tasarımı aynıydı.ama kauçuk bileşenlerinden dolayı michelin macaristan ve çinde uçuyorlardı.bunları spordan atmanın yolu michelin yada goodyear i getirmek olur.ozaman bunlar tasını tarağını toplar giderler.

  8. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Pirelli'nin cinturato lastiklerinde ana dişler lastiklerin ortasında duruyor yani ana kanallar lastiklerin bitimine kadar gelmiyor alttakinde ise tüm kanallar en dışa kadar açılıyor.Pirelli yağmur lastikleri hiç çalışmıyor.

  9. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    hakkaten üstteki ne saçma lastikmiş.

  10. iyi baksanı görürsünüz.intermediate lastiklerin dişi hiç olmadığı için kızaklıyor.oysa eskiden indermediate lastikler örnek 2010 daki ve öncesinde hiç böyle sorun yoktu.yani demek istediğim bu yeşil lastikler kuruda bile kızaklıyor wet ler ise nemli pistte kızaklıyor.
    nasıl bir lastikmiş anlayamıyorum.hadi kururda dayanıksız lastiği fia istiyor peki yağmurda diş kalınlığı az ve desenindeki yanlış tasarımdan dolayı kızaklayan lastiğidemi onlar istiyor.

    fotoğraftaki yeşil çizgilerin olduğu orta kısımdaki tahliye pirellide yok hemde çok kıvrımlı,bu yüzden kızaklama yaşanıyor.

    http://666kb.com/i/c5vheggse4h2hvvbl.jpg

  11. Schumacher'in hatası yok. Direksiyonu çeviriyor ancak araç tepki vermiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir