Hamilton Antrenman Seanslarından Memnun Ayrıldı

yazar:

kategori:

Hamilton “Gerçekten olumlu bir gündü. Çok, çok mutluyum. Araçta bazı değişiklikler yaptık ve doğru yoldayız ancak yine de yapılacak çok iş var. Red Bull’lar çok hızlı görünüyorlar, aynı şekilde Lotus ve Ferrari de. Bu yüzden rahat olamayız.”

“Araç içerisinde rahat hissediyorum ancak antrenmanlar sıralamalara göre tamamiyle farklı.”

“Yarın sıralamalara gittiğimizde Fernando’nun bir anda yarım saniye bulacağından ve Red Bull’ların bir anda önde olacaklarından eminim. Ancak biz de fena değiliz.” dedi.

Hamilton Kanada’daki galibiyetinin ardından gerçekleştirilen 3 yarışta sadece 4 puan kazandı ancak Macaristan öncesinde iyimser olduğunu söyledi.

Hamilton “İyi durumdayım. Tüm sene hissettiğim gibiyim ancak taraftarlardan çok fazla destek aldığımı hissediyorum. Araç son yarışta olduğu gibi harika. Her turu ve her fırsatı değerlendirmeye çalışacağım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Attığı twit resimlerine falan bakınca ben pek bişey beklemiyorum kendisinden. Biraz fazla kaptırmış kendini hiphop çulara, gece hayatlarına falan. Tarz yapayım diyor ama sporcu adama yakışmıyor böyle şeyler.

  2. Muammer UYAR avatarı

    Mclaren çok hızlı belki şuan en hızlı.Benim merak ettiğim yarışta lastik idaresini başarabilecekler mi?

  3. Ferrari%100 avatarı

    Bu seferde polü alamasa yuh derim
    Belki yarışın başında yağmur olmaz ama yarışın tam ortasında yağmur yağmasını çok istiyorum

  4. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    🙂

  5. lan oğlum hadi be kazan şu yarışı. sezon başından beri en çok şu an gaza geldim. sanırım güncellemerle iyi yere geldiğimiz için. sezon sonu iyi bi kapışma olsun istiyorum alonsoyla aramızda. bu yarış bizim zamanımız hadi oğlum güveniyoruz sana

  6. Darısı sıralamalara ve yarışa diyorum ozaman savaşçı ruhlu yarışcım benim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir