Bottas, 2013 Williams Koltuğu İçin Yavaş Yavaş Isınıyor

yazar:

kategori:

GP3’ün son şampiyonu Bottas, düzenli olarak antrenman seanslarına katılıyor ve performansıyla göz dolduruyor. Bottas dünkü antrenmanlarda Maldonado’dan çok daha hızlı derece kaydetti. Bu performansıyla ilgili Bottas “Her iki araç arasında bir farklılık yoktu.” dedi.

Bottas’ın gelecek sene takımda olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu iddialar, Bottas’ın destekleyicisi ve takımın ortağı Toto Wolff’un Sir Frank Williams’ın yardımcısı olmasıyla daha da güç kazandı.

Bottas’ın menajerliğini Didier Coton ve Mika Hakkinen yapıyorlar. Wolff “Takım en iyi sürücü paketini seçmeye çalışacak ve umarım 2013 için en hızlı sürücüleri seçeriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bu sene Williams'ın para biriktirme senesi. Seneye iyi bir pilotla maldonado'yu yarıştırmalarını isterim.

  2. Heikki Kovalainen gelmesi taraftarıyım Bottas yetenekli bir pilot olabilir gelecek vaat edebilir ama alışma evresin de bir sene daha kayıp demek bu da Williams Renault a tepkilere yol açabilir. Takım da şuan Rubens ya da Heikki olsaydı daha iyi yerlere gelebilirlerdi. Maldo kötü bir pilot değil kesinlikle kalsın ama Bruno bekleneni veremedi maalesef bir türlü.

  3. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Senna'yı şutlasınlar.Maldano'da gitse olur takımın pilot revizyonuna ihtiyacı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir