Petrov 2013 İçin Diğer Takımlarla Görüşüyor

yazar:

kategori:

Geçen sene Renault koltuğunu kaybeden Rus sürücü son anda Caterham ile yarışlara devam etme şansı bulmuştu. Ancak Petrov’un menajeri Oksana Kosachenko, Petrov’un sene sonunda Caterham koltuğunu da kaybedebileceğini işaret etti.

Kosachenko “Elimde bir şey olsun, Caterham’dan uygun bir teklif almadığımızda masaya koyabileceğimiz bir şey olsun istiyorum.”

“Sonbahardan önce bazı kararlar almaya hazır olmalıyız. Geçen seneki gibi bir durumla karşılaşmak istemiyorum.” 

“Şu an asıl önceliğimiz takımda kalmak. Gelişiyorlar ve sezonun ikinci yarısında büyük gelişme bekliyoruz. Bakalım neler olacak.” dedi.

Kosachenko, Petrov’un gelecek sene gerçekleştirilecek ilk Rusya yarışına Rus sahibi olan Marussia ile katılmasının pek mümkün olduğunu düşünmüyor.

Kosachenko “Petrov oldukça deneyimli bir sürücü bu yüzden puanları hak ediyor. Marussia ile bunun gelecek sene dahi mümkün olacağını düşünmüyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. petrov araca suç atma verdin caterham'a o kadar parayı gene heikki'nin gerisinde kaldın takım lideri olabileceğin bir takım arıyorum desene şuna !

  2. Sıralamalarda heikkinin seviyesinde değil ama yarışta bence heikkiden iyi.

  3. Bakma Petrov geliştirdi kendini. 3 yıldır F1'de. Her geçen sezon daha iyi oluyor. Tamam, Alonso-Vettel-Hamilton mertebesinde olamaz ama artık sürmeyi biliyor en azından 😀

  4. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Deneyimli derken? 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir