Sutil: "Ayaklarımızı Yere Basmalıyız"

yazar:

kategori:

Adrian Sutil, Monako’daki etkileyici performansının ardından Force India takımının büyük beklentilere girmemesi gerektiğini söyledi.

Alman pilot, şartların da yardımı ile Monako’da 4.lüğe kadar yükselebildi ama sonrasında bitime dakikalar kala Raikkonen’in çarpması nedeniyle yarış dışı kaldı.

Sutil, performansının hem takım hem de kendisi için bi ateşleyici olduğunu kabul etti ama Force India pilotu, takımın bununla sürüklenip gitmemesi ve çoğu yarışta şartların kendileri lehine olmayacağının farkında olmaları gerektiğine inanıyor.

Sutil: "Tabii ki yardım yardım edecek. Ama ayaklarımızı yere basmalıyız ve hayal kurmamalıyız"

"Buna benzer fırsatar çok sık gelmez. Ve eğer dürüst olmam gerekirse, gelecek yarışlarda durum bizim için zor zor olacak"

"Yeni araca sahip olmayan tek takım biziz. Hâlâ 2007 aracını kullanıyoruz. Bu yüzden zorlayacağız ve mümkün olan herşeyi yapacağız. Ama bu sene istikrarlı bir şekilde iyi sonuçlar almak zor olacak"

Temkinli olmasına rağmen Sutil, Spa ve Hockenheim gibi pistlerde güçlü performanslarından keyif alabileceklerini konusunda umutlu.

Sutil: "Evet, ıslak şartlarda şüphesiz dırsatlar daha iyi. Spa, Valensiya, Singapur ve evim Hockenheim gibi bazı pistler gelecek. Buralarda iyi sonuçlar almayı umut ediyorum"


Yorumlar

  1. Sutil özellikle Spada Spyker ile mükemmel bir yarış çıkarmıştı geçen sene. Coulthard ile iyi kapıştılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir