Button'dan Hamilton'a: "Mclaren'de Kal"

yazar:

kategori:

Hamilton’un gelecek sene için henüz bir anlaşması yok ve görünen o ki Hamilton’un gidebileceği bir takım da yok şu anda.

Button “Hamilton’un kalmasını istiyorum. Yarışlarda takım arkadaşınızdan daha iyi iş çıkarmak istersiniz. Tek istediğiniz budur ancak aynı şekilde rekabetçi bir takım arkadaşınız olmalı. Bu sporda böyledir. Üst düzey bir takımdaysanız her zaman çok rekabetçi takım arkadaşınız olur.”

“Lewis gidip gitmeme seçeneğine sahip olan birisi. Bu hafta Ron Dennis’ten bazı ilginç yorumlar duysam da burası Lewis’in evi gibi.”

“Kariyerinin başından beri burada ve başka bir yere gitmek çok büyük bir değişiklik olur. Ben bir kaç kez bunu yaptım. Bazen değişiklik iyidir ve bu karar Lewis’e ait. Ancak bana göre bu hamle doğru olmaz.” dedi. 

Button, Hamilton’un kariyerindeki en hızlı takım arkadaşı olduğunu ve onunla birlikte çalışmaktan keyif aldığını söyledi.

Button “Kesinlikle şimdiye kadarki en hızlı takım arkadaşım oldu. Bazı çok iyi takım arkadaşlarım oldu. Şimdiye kadar iki şampiyonla çalıştım ancak her ikisi takımla çalışma açısından farklıydı. Ancak son 3 sene harikaydı.”

“İyi mücadele oldu. Takım arkadaşınıza yenildiğiniz zaman harika iş çıkardığı için tebrik ediyorsunuz ancak takım arkadaşınız rekabetçiyken onu yendiğinizde bu size ekstra gülümseme ve iyi his sağlıyor. Bu yüzden rekabetçi bir takım arkadaşı olması önemli.” dedi.


Yorumlar

  1. Henry Crazy avatarı

    İki sevgilinin ayrılığı gibi sanki başlık.Resimde bayağı romantik 🙂

  2. Button Lauda gibi demeç vermiş. Gerçekleşmesi %100 muhtemel şeylerden bahsediyorlar 🙂

  3. Yusuf  Hitay avatarı

    bir ben kal demedim he.

  4. button mclarene gelmeden önce sürekli yetenekli fakat hep bi yerde tıkanıp kalan sıradan bi pilot ve silinip gidicek gibi duruyodu(frentzen gibi)fakat 2009daki şampiyonluk ve sonrası hamiltonun takım arkadaşı olması gerçekten değiştirdi ve gelistirdi yarış galibiyetleri ve genelde istakrarlı sürüşü onu mclaren tarafından ve taraftarları açısından sevilebilir yaptı.1998 yaılından beri takip ettiğim f1de kesinlikle mclarendeki tırnak içinde sölüorm en iyi 2. pilotu.ayrıca açıklamalarıda sürekli mclaren taraftarlarının hoşuna giden tarzda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir