Brawn: "FIA'ya Güvenmek Zorundayız"

yazar:

kategori:

Red Bull’un Almanya’daki motor haritası skandalının ardından çıkan bir diğer haberde yine Red Bull’un kapalı park kurallarını ihlal etmesini sağlayan bir sistemin araçtan kaldırıldığı şeklindeydi. Tartışmaların göbeğinde olan Red Bull’un daha önce de zemininde ve jantlarında sorun çıkmıştı.

Brawn “Açıkçası bazı konular ortaya çıktı ve FIA ilgilendi. Bu FIA’nın ilgilenmesi gereken bir konu.”

“Sporun düzgün bir şekilde yönetilmesinden sorumlular ancak bazı internet sitelerinde okuduklarımdan farklı bir şey bilmiyorum. FIA ve ilgili rakipler sorunları çözmeliler.” dedi.

 


Yorumlar

“Brawn: "FIA'ya Güvenmek Zorundayız"” için 5 yanıt

  1. Sen aracını bi düzelt sonrası gelir.

  2. varsayalım ki hile var o zaman sadece son sezon etkilenir. var mı öyle bir hileye bütün kariyere ceza vermek. alemin akıllıları sizi.

  3. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    gerçek olup olmadığını nerden bilicez ki? aksine ebd yasaklanmasaydı şuan hala redbull açık ara önde olabilirdi. fia her zaman kısıtlama yapar ki rekabet çoğalsın.bunlar normal şeyler.

  4. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    gerçekler her zaman acıtır

  5. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    tüm bu olanlar vettel in 2 dünya şampiyonluğunu şüphe altında bırakmayla fazlasıya yeter

    "Red Bull'un Almanya'daki motor haritası skandalının ardından çıkan bir diğer haberde yine Red Bull'un kapalı park kurallarını ihlal etmesini sağlayan bir sistemin araçtan kaldırıldığı şeklindeydi. Tartışmaların göbeğinde olan Red Bull'un daha önce de zemininde ve jantlarında sorun çıkmıştı."
    iyide tüm bunlarla haksız kazanılan puanlar ne olacak, redbull bunu kasıtlı yapıyor, yakalanana kadarda zaten küpünü doldurmuş oluyor, atı alan üsküdarı geçiyor özetle, tamamem bilinçli hareketler yoksa gri likle füme likle alakası yok, şuç birazda fia da yakalaın kopar kafasını kes en ağır cezayı, hangi takım olursa olsun tabiki…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir