Trulli Kanada'da Puan Peşinde

yazar:

kategori:

Jarno Trulli, Türkiye ve Monako’daki iki hayal kırıklıı yaratan yarışın ardından Kanada’da paun alacak konumda yarışı bitirmeyi hedefliyor.

Toyota pilotu, sezonun ilk 4 yarışının 3ünde puan almış ma sonrasında ^Türkiye’de 10., Monte Karlo’da ise 13. olabilmişti.

İtalyan pilot, bu sonuçların toyota’nın gerçek formunu göstermediğini, Montreal’de tekrar ilk 8’de olacağına inandığını belirtti.

Trulli: "Montreal’de hiç bir zaman gerçekten çok şansım olmadı ve geçen sene Robert’in kazası yüzünden benim için güzel bir yarış değildi. Bu yüzden bu sefer daha olumlu bir hafta sonu bekliyorum"

"Monako’ya kıyasla tamamiyle farklı bir pakedimiz var ve daha iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Monako’da trafik ve hava, işleri benim için zorlaştırdı ama sonucun gösterdiğinden çok daha iyi bi pakede sahip olduğumuzu biliyorum"

"Amacım puanlara geri dönmek ve bunu yapmak için de iyi bir şansımızın olduğunu düşünüyorum"

2004 senesinde ilk yarışına çıktığı Kanada’da takım arkadaşı Timo Glock da olumlu bir yarış bekliyor.

Glock: "2004’teki ilk yarışımı asla unutmayacağım, Kanada’da 7. olmuştum. İnanılmaz bir tecrüeydi ve ilk yarışımdaki iki puanımla gurur duyuyorum. Ayrıca 2005’te de aynı pistte Champ Car’da sürmüştüm ve ikinci olmuştum. Aslında neredeyse yarışı kaznaıyordum ama ikincilik, sezonun benim için en iyi derecesiydi."

"Şimdiye kadar Montreal, beni için hrika bir pist oldu ve orada iyi derecelerim var. Bu yüzden umarım bir başka olumlu sonuç alabilirim. Puan alacak kapasitede bir araca sahip olduğumuza kesinlikle inanıyorum"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir