"Alonso, Renault'a İnanıyor"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso’nun Renault takımına olan güveni, İspanya GP’den sonra yapılan gelişmeler ile tekrar kazanıldı.

Bu görüş Renault Mühendislik Bölümü Başkanı Pat Symonds’a ait.

Symonds "Sezonun ilk başlarında biraz sinirleniyordu ancak Barcelona’da büyük gelişim göstermemizin ardından aracın sürüşü daha keyifli hale geldi."

"Bu yüzden onun yarışından keyif aldığını söylemek adil olur ve aracın gelişeceğine dair inancı olduğunu düşünüyorum."

"Gelişim hızımızın diğer takımları geçebileceğini göstermemiz olumlu bir durum. Sezonun ilk 3’te 1’lik bölümünde yerimizi yükselttik ve gelişimi sürdürebileceğimizi düşünmek için nedenlerimiz var."

"Pole pozisyonları ya da galibiyet için mücadele edeceğimizi söylemiyorum ancak çevremizdekileri geride bırakacak gelişim planımız olduğunu söylüyorum. Bu da bizi gelecek bölümde BMW ve Mclaren’e daha yaklaştıracak." dedi.


Yorumlar

  1. BMW dünyanın en büyük 3 otomobil üreticisinden biri böyle ufak tefek dayanıklılık sorunlarını dalavere ile halletmez BMW'nin prestij konusunda ulaştığı yerlere reno hayal bile kuramıyor

  2. sen nediyorsun pınar yaw ben hayattan hiç bir şeyden pişman olmadım allaha şükür bundan sonrada olmam renonun beni pişman etmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor.

  3. renonun durumu ortada olan fer'e oluyor arada yazık çocuğun yeteneğine…

  4. tahsin sen gerçekleri neyi bırakta renault a böyle laflar ettiğin için bir gün çok pişman olacaksın bu arada nasıl hallettiğinizide anlatırsam ya benim üyelim gider yada senin ki anlata bildim arkadaşım bir gün mutlaka FERNANDO ALONSO GOOO
    FANTASTİKA tahsin gözündeki at gözlüklerini çıkar artık anlata bildimmi bilmem

  5. İşte bu tespitin doğru tahsin.

  6. umut şöylede diyebiliriz alonso redbull ve williams'ın önünde ama reno değil.

  7. tahsin bence haksızsın arkadaşım.Renault öndekileri yakalayamaz o dogru ama ben redbull ve williamsın gerisinde olduklarını düşünmüyorum hemen hemen aynı seviyede olabilirler ama geride degillerdir.Herşeyde puan durumuna bakarak konuşulmaz.

  8. nasıl atlatmışız dayanıklılık sorununu anlatsana biraz.

  9. üzgünüm ama gerçekler acıdır.

  10. tahsin reno hakkında iyi doğru konuş arkadaşım olay yaratmayada bi niyetim yok sen kendi takımına bak dayanıklılık sorunu nu nasıl atlattığınız belli oldu 2007 de ok yasin konuşsana kardeşş

  11. bunun yanlı yorumla ne alakası var doğru söze ne hacet.? monacoda sorun yaşamasa iyi derece alırdı demişşin ona bakarsan heidfeld kovalainen ve raikkonen'de sorun yaşamasa sonuçlar böyle olmayabilirdi. her yarış öncesi böyle konuşmuyorlarmıydı yok mclarene bmw ye yaklaştık diye ama nerde hala göremedik bu arada yasin senden daha fanatik değilim renoyu f1'in en iyi takımı zannediyorsun ama bence reno hiç iyi bir takım değil. en iyi 4. takım olduklarıda tamamen reno fanları tarafından uydurulmuş bir hikaye puan durumuna bakın lütfen.

  12. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Renault için 7.lik büyük şanstır.:-))

  13. Şu anda Renault Red Bull'un, Toyota'nın ve Williams'In önünde biraz da Alonso sayesinde tabiki.

  14. mclaren01 kardesim cok objektifsin bazıları at gözlüklerini cıkartamıyor ne yazıkkı nn gıbı f1 fanlarına ıhtıyacımız var

  15. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    F1 de şu anakadar özellikle barcelonadan sonra en iyi gelişimi renault gösterdi bu gelişim devam ederse ön gruba özelliklede BMW ye dahada yakın olablirler buda daha zevkli yarışların bizi beklediğini gösterir umarım yanılmam.

  16. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Renault da gelişim var bu bi gerçek fakat son yarışlardaki talihsizliklerden dolayı bu henüz skor tablosuna yansımadı okadar.Renault un yapacagı en güzel iş artık önündeki yarışlardan iyi puanlar çıkarabilmek.Orta gruptan sıyrılıp BMW den sonra 4. takım koltuguna oturacagını düşünüyorum.

  17. Ya Tahsin ne kadar yanlı yorum yapıyorsun.Arkadaşım bir bak bakalım son yarışlara kim daha önde.Hala RedBullu Williamsı geçin diyorsun.İspanyada ve Monacodaki sorunlarıı yaşamasa Alonso 5-6 puan alabilirdi o 2 yarıştan.Piquetye göre değerlendiriyorsun sen galiba performansları 🙂

  18. bıktım artık bu laflardan ön bölüme dahada yaklaşacaz.. daha redbullu williamsı geçin sonra konuşun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir