Domenicali, Ferrari'den Agresif Gelişime Devam Etmesini İstedi

yazar:

kategori:

Ferrari’nin pek parlak bir performans ortaya koyamadığı Hungaroring’den Alonso, liderlikteki puan farkını 40’a çıkararak ayrıldı.

Ama Domenicali, önlerinde kendilerini bekleyen mücadelelerin farkında.

Domenicali: “Çok zor. Çünkü şu anda bizden daha hızlı araçlar olduğunu gördük.”

“Performans seviyesini arttırıp sakin olmamız gerekiyor. Çünkü geçen hafta sonunda (Almanya GP) bütün koşullarda en hızlı olandık ama Macaristan’da değildik”

“Gelişimlere devam etmeliyiz. Aksi halde diğerleri gelişecek ve savunma konumunda bulunmak daha zor olacak. Bu yüzden sezonun kilit noktası, zorlamaya devam etmek ve Macaristan’daki gibi durumlarda puan çıkarmak”

İtalyan takım patronu, Alonso’nun Macaristan’da liderliğini pekiştirerek harika bir iş çıkardığını ifade etti.

Domenicali: “Fernando harika bir yarış çıkardı ve savunma konumunda olduğumuzu biliyorduk. Bu yüzden bizden daha hızlı olan Button ve Webber’in önünde olmak çok önemli”

“Bizim çok bir yarış olacağını bilerek gelmiştik. Ama evimize puan farkını açarak gitmek çok güzel. Sanırım Fernando tatile çıkıp rahatlayabilir. Çünkü sezonun ilk bölümünü muhteşem geçirdi.”


Yorumlar

  1. berbat bir araçla bukadar

  2. Lightning  Arrow avatarı
    Lightning Arrow

    DDRS Spa'ya gelecek diye biliyorum. Başka ne tür güncellemeler gelir bilmiyorum ama.

  3. FERRARİ spa ya ne gibi güncellemelerle gelcek bilinmiyor büyük update yapcakmı onuda bılmıyoruz. ama canada dan sonra guncelleme olmadı on kanat harıc

  4. istemiş küçük patron 🙂 isteyenin bir yüzü kara vermeyen amokaçi 😀

  5. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Evet ya Alonso'nun kazandığı üç yarışı da sonuna kadar zor izledim, hele Mazleya'da 2-3 tur daha olsa kalp krizi geçirecektim. Helal olsun adama ama hakkıyla baş ediyor baskı ve stresle

  6. rahatlasın tabiki masaj iyi gelir deniz kum güneş

  7. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bence de rahatlasın artık. Adamın canı çıktı araçlan boğuşmaktan. Diğerleri de bir iki şanssızlık yaşayınca ortaya bu tablo çıktı. Vettel/Lewis yarış dışı kalmasaydı belki yine öndeydi Alonso ama çok az farklar olacaktı veya herkes kafa kafaya olacaktı.

    Geri dönüşte şu adama adam gibi bir araç verinde, bizde sıralama turu izler gibi yarış bitene kadar hop oturup hop kalkmasak. Diğerleri gibi biraz da Alo farkı açıp kolay galibiyetler alsa.

  8. Mustafa Sar avatarı

    Fark yeterli olur.. Önemli olan 1.olamıyorsan yarışlarda 2. olursun.. Buda FERRARİ için yeterlidir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir