Lotus'ta Macaristan'la İlgili Hayal Kırıklığı Yok

yazar:

kategori:

Lotus, güçlü göründüğü hafta sonunda Macaristan pistinin geçişe imkan vermeyen yapısıyla birlikte 2 ve 3. sıralarla yetinmek zorunda kaldı.

Boullier “Böylesine kıvrımlı bir pistte her iki aracın podyumda olması takım için iyi bir şey ve Bahreyn’den daha iyi bir sonuç çünkü Hockenheim’da Romain ile kötü bir hafta sonu geçirdik.”

“Pilotların performansı iyiydi ve lideri yakalamaya çalıştık ancak bu pistte geçişin zor olacağını biliyorduk.”

“Sıralamalardan memnun kaldık çünkü farklı çalıştık ve işe yaradı. Bu yüzden her iki araç ilk 5’te yer almayı başardı. Sezon sonunda da bu şekilde devam edebilirsek galibiyet kazanacak durumda oluruz.”  dedi.

Boullier, markalar klasmanında Mclaren’e karşı 2.lik verirken galibiyet kazanamazlarsa üzüleceklerini söyledi.

Boullier “Açıkçası her hafta sonu 2 ve 3. olursak mutlu olurum ancak bazı açılardan yarış kazanamak sinir bozucu. Sıralamalarda iyi olursak kazanacak durumda oluruz.” dedi.

Boullier, şu an için hedeflerinin geçen seneki markalar klasmanındaki beşinciliği geliştirmek olduğunu, biraz daha iyi gitmeleri halinde hedeflerinde değişiklik yapabileceklerini söyledi.

 


Yorumlar

  1. Raikkonen her seansta Grosjean'ın önünde olucaktır.

    🙂
    spada görüşürüz.

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Q3'de Grosjean'dan yavaş kalmasının sebebi yumuşak lastikleri tek turda çalıştıramaması.Yarış temposunun Grosjean'dan iyi olma sebebide yumuşak lastiklerle daha uzun gidiyor ve sert lastiklere daha kolay hükmediyor.Spa'da görüceksin yumuşak lastik olmıyacağı için Raikkonen her seansta Grosjean'ın önünde olucaktır.Ve inşaAllah Spa'yı kazanacak Raikkonen.

  3. hava durumu etkili olacak .

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Doğru diyorsun 🙂

  5. Raikkonen06  avatarı

    Bende Kimi'yi anlamadım tüm hafta sonu en hızlı pilotlardan biriydi şansa bak ki q3'te bir türlü hız tur atamadı biri mi engelledi naptı bilmiyorum ama heyecan mı yapıyo ki.Araç son turu iyi atmıyor eğer sıralamalar gelişseydi kesinlikle Macaristan bizimdi hemde hızlıydıkda kimsede geçemezdi.

  6. yarış performansı olarak en iyi takım bence lotus.ben ingilterede soğuk havada ve kuru zeminde aynı monaco gibi dökülcekler sanıyordum ama aksine yarışın en iyileriydiler.süper yumusak lastiklerde çok büyük sorun yaşıyorlar ama umarım süper yumusakları hiç bir yarışa getirmez pirelli.spada raikkonen ilk 3 de olursa sıralamada yarışı kazanır diyorum ben.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir