Perez'den Ferrari Sinyali

yazar:

kategori:

Blick ve La Gazzetta dello Sport gazetelerinin haberlerine göre Raikkonen ve Button, 2013’te de mevcut takımlarında kalacak gibi görünüyor.

Bu durumda Gazzetta, kalan adayların Nico Hulkenberg, Paul di Resta, Heikki Kovalainen ve Kamui Kobayashi gibi pilotlar olduğunu öne sürüyor.

Bunların dışında, daha önceden güçlü aday olan Sergio Perez ise listenin yine başlarına tırmanma düşüncesinde.

Çarşamba günü Press Association’da çıkan haberde Perez: “Eğer onlarda (Ferrari) veya başka bir takımda bir fırsat ortaya çıkarsa, değerlendiririz”


Yorumlar

  1. iyi bir pilot olabilir ancak bir mclaren veya ferrari'ye gelecek seviyede degil. ayrica pr calismalari yuzunden, ingilizcede "overrated" sozcugunun cuk oturdugu biri. fazla abartiliyor.

  2. Henry Crazy avatarı

    Bence Perez veya Raikkonenden biri gelmeli gönlüm tabiki Raikkonen der.Sonuçta modern zamanın en iyi pilotlarından biri.Ama Perez'de çok iyi pilot bu yıl kendini çok iyi gösterdi.1990 doğumlu oluşu ve çabuk öğreniyor olması iyi seçenek.Raikkonen gelirse herkes memnun olur.Ferrari tarihinde belki iik kez iyi pilot ikilisine sahip olur.Kovalainen yanlış tercih bence.2008'i hatırlayın.Mclaren 2008 markalar şampıyonasında iddalı değilse bu Kovalainen'in zayıflığındandır.Ferrari'de Alonso yanında pek varlık göstereceğini düşünmüyorum.Ama Raikkonen Alonso'ya Hamiltondan sonra hüsran yaşatabilecek pistteki 2. isim.Zaten başkası da Alonso'yu durduramaz.

  3. Lovely_F2008  avatarı

    perez in onboard unu izle yetmesi gerek . sürüşü nası bi pilot olduğunu gayet açık ve net bir şekilde belli ediyor , anlayana …

  4. rocco junior avatarı

    Perez kaliteli bir kumaşı olan genç bir sürücü bence.Kesinlikle bir gün Ferrari koltuğunda oturmalı.Arka sıralardan büyük yükselişler yapabiliyor.Ferrari sürücü akademisinin bir parçası olması onu 2013 için Massa'nın koltuğuna en büyük aday olarak gösteriyor.Zaten kendisi 3.sezonumda Ferrari'de yarışmak çok iyi olur tarzı bir açıklama yapmıştı.İnşallah gelir bizde Massa ile yolları ayırırız.

  5. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    yahu ben ferrari'yi anlamıyorum.kimi gibi 1.pilt birini alsınlar.son 5-6 yarış kala bitime kim öndeyse o 1. diğeri 2. pilot olsun.2007 gibi mesela ki o zaman kimi şampiyon olmuştu

  6. perez baktı raikkonen filan dillendirilmeye başlandı daha önce sauber deyim odaklandım diye kıvırtırken şimdi beni de alın demeye başlamış…

  7. Ferrari'nin Perez'i Di Resta'yı ya da baska bir deneyimsiz pilotu yarıştırması bence çok zayıf bir ihtimal.Ferrari gelecek vadeden pilotlar yerine daha tecrübeli isimlere yöneliyor.Kovalainen'i tercih etme ihtimalleri bence oldukça yüksek.

  8. perezin neyini beğeniyorlar anlamıyorum diğerlerinden farklı ne yaptıki bu sezon.bence di resta daha yetenekli perezden

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir