Wendlinger, Raikkonen'in Geri Dönüşünden Heyecan Duyuyor

yazar:

kategori:

İki senelik ayrılığın ardından Lotus ile F1’e dönen Fin pilot, bu sene iyi işler çıkardı ve puan durumuna göre şampiyonluk şansı da var.

Servus TV’ye konuşan Wendlinger: “Çok üst seviyede.”

“İki senelik ayrılığın ardından birçok defa podyuma çıkmak heyecan verici. Yarışlarda çok hızlı ve sürekli olarak kazanmak için yarışıyor”

“Raikkonen dâhil ilk 5’teki herkes, hâlâ şampiyonluk mücadelesinin içinde.”

41 yaşındaki Wendlinger, Raikkonen’in sessiz olduğunu ve spora olan bağlılığı konusunda pek de iyi bir üne sahip olmadığını da ekledi.

Ama yine de Wendlinger: “Kimi, bir şeyler için şampiyon olmadı”

“Hayat tarzı belki de en iyisi değildi ama Macaristan’daki sıcaklıklarda son tura kadar kim mücadele edebiliyorsa, çok iyi durumda olmalıdır”

 


Yorumlar

  1. Neymiş efendim, performansından etkilenmişlermiş bazıları; şimdiye kadar nerdeydiniz?! Şimdi gelmiş millet Kimi üzerinden piyasa yapıyor.. Alonso kendisinden genellikle beklendiği gibi çok başarılı bir sezon geçiriyor ve aslında şu ana kadar yaptıklarıyla şampiyonluğu da hakediyor ama kusura bakmasın bu sefer Kimi şampiyon olup bu mecradaki bütün önyargılı ve bilmiş insanları tersyüz etmeli! Aaahh ulann! 'Herkes yerini bilecek!' diye de parlak siyah üzerine altın sarısı yazıyla pankart açılırsa daha bi süper olur.. Hem ikişer şampiyonluk eşitlemesi şeysi falan – kardeş kardeş iyi olur dosta düşmana karşı..

  2. Raikkonen06  avatarı

    🙁

  3. Raikkonen06  avatarı

    Kimi bu herşeyi bekleyeceksin her an herşeyi yapabilecek birkaç pilottan biri tamam belki spora bağlılığıyla ünlü değil ama buda onun karakteri yapacak birşey yok biz böyle kabul ettik böylede gider kim ne derse desin.

  4. Raikkonen06  avatarı

    Trulli yaşıyomu hala? 😀

  5. nerde la o döndüğünden çok zorlanır,boynu dayanmaz,eskisi gibi olamaz diyenler çıksın konussunlar simdi.trulli reiz raikkonen hemen başarılı olamaz demisti linkide atıyım.
    http://www.trf1.net/formula1_haberler/24002-trulli-raikkonen-hemen-hizli-olamaz.html#.UBpIhKD2PFo
    daha ne haberler vardıda bulamadım.zaten cevabı raikkonen pistte veriyor.

  6. Kimi'nin yeteneğinden kimsenin şüphesi yok zaten. Fakat bu spora kendini adamışlığı konusunda herkesin bol bol şüphesi var, ve böyle bir işte başarılı olmak için kendini adamak önemli diye düşünüyorum.

    Şuan aracı oldukça rekabetçi, şampiyon olmaması için hiç bir sebep yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir